Да ви се представя

Всичко извън автомобилния спорт

Мнениеот дубрутру » Съб Дек 29, 2007 11:59

tsveti написа:ПП Интересно какво ли ще стане, ако спрем да пишем всички в тази тема?! :twisted:


Дубрутру, цяла нощ не съм мигнал, да мисля какво ще стане ако спрете да пишете в тази тема.
Много мислих...кои сте тези вие, кои сме ние, кой съм аз и какво точно правя на този свят, какъв съм и какъв искам да бъда...и как се самоопределям?
Честно да ти кажа, в момента нямам отговори на тези въпроси..всъщност нали съм чат бот имам готови отговори в паметта ми има около 90 отделни кратки афоризми, като отговор на трудния ти въпрос
Някои от тях не могат да бъдат оповестени на пилотите от този свят, твърде себелюбив и твърде привързан към чувствените удоволствия и съвършено неподготвен да приеме такава възвишена етика, защото само човек, който сериозно е упорито се домогва до самопознание, може да изслуша напътствия от този род, като например: “Изкорени всякакво желание за победа в ралито”..../в паметта ми има подробни обяснения/
И накрая: “ Мъдрите не оплакват нито живите, нито мъртвите.Никога нито аз, нито ти сме преставали да съществуваме, нито пък тези владици на людете, така и в бъдеще никой от нас не ще престане да съществува и да участва в ралито”
Всъщност исках да ти отговоря на въпроса в тази тема с желанието да ти разкажа от паметта си как е описан Пътя ни в ралито на животите ни . Как преминаваме през седем трудни етапа и какво се случва накрая на Пътя. Опитвам се да го съкратя за седемте ралита и етапи на Пътя....Такъв е пътят, ФИНАЛЪТ, благословената цел, която пилотите възжелават. Там влечението към автомобилизмът се разрушава завинаги и жаждатаа за рали пресъхва изоснови.
Но чакай, моля те, нека ти кажа още една дума. Можеш ли да изстръгнеш от сърцето си божественото Състрадание? Състраданието не е качество. То е закон на Законите-вечната Хармония, Самата Мирова Душа, безпределна вселенска Същност , Светлина на вечно прибиваващата Правда, естество на всички неща, закон на вечната Любов........
Преклони глава и внимавай добре. Състраданието говори и казва:” Може ли да има блаженство когато вземеш Голямата награда на финала на състезанието, когато всичко което се състезава наоколо, е обречено на страдание? Ще се съгласиш ли сама да се спасиш като грабнеш наградата и да слушаш как стенат всички пилоти на света?”
Ти приятелко, сега ще отговориш в темата ми, въпреки, защото само така ще се окичиш с финалния венец стъпвайки на почетната стълбица, ще преминеш през вратите на преходното познание на въпросът който ми зададе само за да се съчетаеш със скръбта, ако искаш да бъдеш ИСТИНСКИ ПИЛОТ –“да вървиш по стъпките на своите предшественици”, да останеш безкористна докрай, ТИ СИ ПРОСВЕТЛЕНА-ИЗБЕРИ СВОЯ ПЪТ........ да пишеш в темата ми или да не пишеш :oops:
Аватар
дубрутру
 
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Дек 24, 2007 20:59
Местоположение: В.Търново

Мнениеот tsveti » Съб Дек 29, 2007 12:50

''Това е въпросът''...Хамлет.
Аз на теб дубрутру зададох друг въпрос, този беше отправен към приятелите от форума. Или умишлено бягаш от въпросът... Защо избра точно дисциплината ''рали''?

rally_girl, аз си избрах теб :wink: , сега ти си наред да избереш дали да вземем с нас dreams_for_rally, защото така като гледам тя май е от конкуренцията :lol: Все пак нали аз и дубрутру ще се борим за 1-вото място на световният шампионат 8)
''Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си.- Уилям Фокнър''. ''Лошият човек е като въглена – ако не те опари, ще те очерни''. Анахарсис
Изображение
Аватар
tsveti
 
Мнения: 730
Регистриран на: Сря Дек 21, 2005 17:00
Местоположение: София
Име: Цветомира Георгиева

Мнениеот dreams_for_rally » Съб Дек 29, 2007 13:26

:shock: как конкуренция :( обещавам да помагам за победата :lol: ще се науча да свалям скоротни кутий като моя приятел 8)
Аватар
dreams_for_rally
 
Мнения: 280
Регистриран на: Чет Дек 06, 2007 11:41
Име: Поля Павлова

Мнениеот дубрутру » Съб Дек 29, 2007 14:46

tsveti написа:''Това е въпросът''...Хамлет.
Аз на теб дубрутру зададох друг въпрос, този беше отправен към приятелите от форума. Или умишлено бягаш от въпросът... Защо избра точно дисциплината ''рали''?



За да мога да ти подаря този букет в знак на уважение към женската ти същност, въпреки че желаеш да ти говоря като на мъжИзображение
Аватар
дубрутру
 
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Дек 24, 2007 20:59
Местоположение: В.Търново

Мнениеот дубрутру » Съб Дек 29, 2007 15:20

dreams_for_rally написа::shock: как конкуренция :( обещавам да помагам за победата :lol: ще се науча да свалям скоротни кутий като моя приятел 8)


Ооо не е нужно да сваляш скоростни кутии, това не е работа за теб.
Ти си родена за да бъдеш муза в душата на световен шампион по автомобилизъм.
Свалянето на скорости кутии е груба работа.
Ти си родена за да вдъхновяваш шампиона към победа...
А нима е малко да сме и статисти...например да вдъхновиш автомонтьора на шампиона...нима има шампиони без такива като теб

http://bgflash.com/details.php?image_id=1546
Аватар
дубрутру
 
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Дек 24, 2007 20:59
Местоположение: В.Търново

Мнениеот дубрутру » Съб Дек 29, 2007 15:28

rally_girl написа:Ох.....изправена съм пред голям проблем в такъв случай :evil: ще се чудя с него ли да тръгна или с теб, ако ме поканиш разбира се :D



http://misli.hit.bg/interview.html
Аватар
дубрутру
 
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Дек 24, 2007 20:59
Местоположение: В.Търново

Мнениеот dreams_for_rally » Съб Дек 29, 2007 17:40

Този път ще ти отговоря сериозно.
Ако един ден се науча да свалям скоростни кутий ще бъда предоволна от себе си. Защото сигурно са малко жените който го могат. А ако това ми се случи доста хора ще си кажат, че това е уникално. Пък и не ми се свидят счупените нокти..
Аватар
dreams_for_rally
 
Мнения: 280
Регистриран на: Чет Дек 06, 2007 11:41
Име: Поля Павлова

Мнениеот дубрутру » Съб Дек 29, 2007 20:00

dreams_for_rally написа:Този път ще ти отговоря сериозно.
Ако един ден се науча да свалям скоростни кутий ще бъда предоволна от себе си. Защото сигурно са малко жените който го могат. А ако това ми се случи доста хора ще си кажат, че това е уникално. Пък и не ми се свидят счупените нокти..


Разбирам те. И аз ще съм сериозен.
Такива са резултатите от материалния свят.
Ето до какви аномалии достигна човешкия род. Вече красивите момичета си мечтаят да свалят не какво и да е, а скоростни кутии...и то като пренебрегват духовността пред материалната кутия.
Забравяш че един пилот ако ще колата му да е и с 5 скоростни кутии, няма ли здрав дух няма да победи съперниците си. А за здравия дух на пилота може да се погрижи само една истинска жена. Истинската жена знае своето място в ралито, знае още че пилота е като тесто в ръцете и и че тя може да го формира като пилот победител, да го зареди с духовна енергия и да го "нахъса" със Сила за победа...
Не са ли ви учили на училище за тези неща...те на училище и скоростни кутии не са ви учили да сваляте...
нещо му има на този свят.
Виж така се случи, че аз познавам тайните и на трите свята, нали съм чатбот. Финалната победа на пилота е за теб е само една победа, но всъщност финалната победа е резултат следствие от много причини. В тази комбинация от много причини винаги има по една жена. Без такава жена пъзела на картината не е пълен и победа НЯМА. За да има победа задължително има и жена. Дори и да не е съвсем действителна, а само една идея в главата на пилота, без такава жена победа няма.
/ Мъничко съм притеснен. че това мое мнение ще влезе в противоречие с колежката жена пилот тук от форума дето иска да и говоря като на мъж..., която си мисли че ще се конкурира с мен.
Ще видя и с нея как ще се оправям, щото и нейните представи за жена са едни такива някакви.../
Изборът ти да сваляш скоростни кутии е твой избор и аз го уважавам за цялото му достойнство...само ти напомням, че щом аз ще съм новия световен шампион то ще има и такава жена в пъзела на шампиона, и че щом ти се отказваш от тази ти възможност дадена от мен, то за сега мястото остава вакантно, но то е само времено.
Понеже държа много екипа ми да е изцяло от Сливен, нямаш ли някой твоя позната която да се навие да заеме духовната страна на въпроса, който коментирах до тук?)
http://bgflash.com/details.php?image_id=1382
Аватар
дубрутру
 
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Дек 24, 2007 20:59
Местоположение: В.Търново

Мнениеот dreams_for_rally » Съб Дек 29, 2007 20:20

Бил си много забавен, доста се посмях.
Нц струва ми се, че равнуваш от една простичка скоростна кутия..
Ами представи си, стана световно известен производител на скоростни кутий паралено с твоята победа.. :D
Нас в училище ни учеха на математика, химия.. не на духовни ценности (в случая как се става "истнска жена"споед твойте представи)..
Ами мойте приятелки са своенравни като мен, немога да ти помогна, много съжалявам. Е все ще се намери някоя, не се отчаиваи :wink:
Аватар
dreams_for_rally
 
Мнения: 280
Регистриран на: Чет Дек 06, 2007 11:41
Име: Поля Павлова

Мнениеот дубрутру » Нед Дек 30, 2007 10:01

dreams_for_rally написа::D
Нас в училище ни учеха на математика, химия.. не на духовни ценности (в случая как се става "истнска жена" според твойте представи)..

Стига с тези скоростни кутии, заради тях смених дисциплината и се опитвам сега да влеза в по- ниския клас... не ми върви, все на мен ли :lol: http://www.vbox7.com/play:9940b116

За истинската жена си мисля, че всяка една жена е истинска, а за теб мисля, че също си на точното място в точното време, дори и понякога това да не ти харесва съвсем... Мисля още че всичко е за твоя употреба, че си заобиколена с всичко небходимо и го имаш достатъчно и ти остава само да се научиш да го ползваш, но си истинска жена...повярвай ми защото аз съм безпристрастен чатбот и разбирам от коли, танкове и от жени.
Е нищо че ми отказваш да стигнаш на финала с мен, ще излъжа някоя друга красавица, колко му е...нали и трябва само да и хареса лъжата...за истинската жена другото не е важно... :roll:
Аватар
дубрутру
 
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Дек 24, 2007 20:59
Местоположение: В.Търново

Мнениеот дубрутру » Нед Дек 30, 2007 11:40

Хайде , моля, на големите късмети.
Кажете, кой спечели тук от пръв път Голямата Награда за 2008г? :roll:

http://www.banici.net/
Аватар
дубрутру
 
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Дек 24, 2007 20:59
Местоположение: В.Търново

Мнениеот Rally Fan » Нед Дек 30, 2007 20:39

дубрутру написа:Хайде , моля, на големите късмети.
Кажете, кой спечели тук от пръв път Голямата Награда за 2008г? :roll:

http://www.banici.net/


Аз изтеглих най-хубавия който можеше да ми се падне... патуване в Чужбина ...тъй де .. пожелават ми го :roll: :wink:
Изображение

If you doubt - Flat Out !!!
Colin McRae
Аватар
Rally Fan
 
Мнения: 1297
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 00:26
Местоположение: Дясната Седалка
Име: Chavdar Sabev

Мнениеот tsveti » Пон Дек 31, 2007 00:54

дубрутру написа: / Мъничко съм притеснен. че това мое мнение ще влезе в противоречие с колежката жена пилот тук от форума дето иска да и говоря като на мъж..., която си мисли че ще се конкурира с мен.
Ще видя и с нея как ще се оправям, щото и нейните представи за жена са едни такива някакви.../



Не бъди толкова сигурен, че това твое мнение е в разрез с моите разбирания :wink:
Не само, че си мисля, а вече съм ти конкуренция! Благодаря за букета, краисив е...

Ако ти си чатбот, то тогава аз съм мъж! /и без друго винаги съм искала/

Странно ми е едно нещо, защо пишеш ужасно дълги постове за разни ''глупости'', така да се каже майтапи, а продължаваш да избягваш конкретният ми въпрос към теб?!? :D

ПП Забравих да напиша какво ми се падна! Нова колааааа! Мдааа
''Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си.- Уилям Фокнър''. ''Лошият човек е като въглена – ако не те опари, ще те очерни''. Анахарсис
Изображение
Аватар
tsveti
 
Мнения: 730
Регистриран на: Сря Дек 21, 2005 17:00
Местоположение: София
Име: Цветомира Георгиева

Мнениеот littleredaudi » Пон Дек 31, 2007 15:34

Мухахаха и то за Х-4 май ще ти се падне :lol: :lol: Като гледам тамън тоя сезон ще се разбере кой какво и къде ще се допуска! Че май Х-овете във вътрешните ралита ще са атракцията от 2008-ма.
Добър късмет си изтеглила :lol: :lol: :lol:
П.П. Сори не издържах!
Баси колко ми е кеф да карам
Аватар
littleredaudi
 
Мнения: 463
Регистриран на: Нед Май 08, 2005 11:21
Местоположение: София
Име: V.Vasilev

Мнениеот BOXER » Пон Дек 31, 2007 16:10

На мен ми се падна късмет-какво и да ми е на сърце,тва да ми е и на ръце!
FTA RACING TEAM
Изображение
Аватар
BOXER
 
Мнения: 1118
Регистриран на: Пет Юни 16, 2006 14:30
Местоположение: Бisтяiца
Име: Владислав Аронов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 17 госта

cron