Rally Vinho Madeira 2007

Дискусия за Европейския рали шампионат (ERC), Intercontinental Rally Challenge (IRC) и регионалните купи на Европа

Мнениеот P.Solberg » Нед Авг 05, 2007 11:47

Не съм казал, че искам да накажат Траваля и Митко да стане Европейски шампион, щото са дисквалифицирали другите. Просто ако така се случи ще е в полза на Митко. На "България" проблеми можеше да има и Митко, но колата му беше изрядна. На Траваля не, не можем да мислим какво би било станало.
Аватар
P.Solberg
 
Мнения: 4881
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 13:47
Местоположение: Варна
Име: Владимир Гатев

Мнениеот driver » Нед Авг 05, 2007 11:54

Да де аз те разбрах какво си имал на предвид... :wink:
driver
 
Мнения: 509
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 17:30
Местоположение: Сливен
Име: Милен Николаев Дерелиев

Мнениеот Lubo » Нед Авг 05, 2007 12:36

Траваля отказва да подаде жалба до ФИА.Аут е от играта.Решението за Илиев е още висящо :? .Инфо от хора в Мадейра(все още).

Има някаква логика в думите,че ФИА подпира СУПЕРИТЕ.
Аватар
Lubo
Модератор
 
Мнения: 2321
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 19:35
Местоположение: СОФИЯ-ЛЮЛИН
Име: Любомир Симеонов

Мнениеот driver » Нед Авг 05, 2007 12:45

Lubo написа:Траваля отказва да подаде жалба до ФИА.Аут е от играта.Решението за Илиев е още висящо :? .Инфо от хора в Мадейра(все още).

Има някаква логика в думите,че ФИА подпира СУПЕРИТЕ.


Докога ще го бавят това решение :?
driver
 
Мнения: 509
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 17:30
Местоположение: Сливен
Име: Милен Николаев Дерелиев

Мнениеот Lubo » Нед Авг 05, 2007 13:06

Това решение е политика :wink: -може и до декември.Затова Траваля не се шашка толкова :wink: ,че го наказват.
Аватар
Lubo
Модератор
 
Мнения: 2321
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 19:35
Местоположение: СОФИЯ-ЛЮЛИН
Име: Любомир Симеонов

Мнениеот CricketsFilm » Пон Авг 06, 2007 01:33

Inserted video of 2. leg, on:

http://www.cricketsfilm.tv "Corrado Fontana Channel" or http://www.corradofontana.it

and

http://www.cricketsfilm.tv "ACE RACING ONLINE TV" (Czopik)
CricketsFilm - Professional Video in the Sports
http://cricketsfilm.com
CricketsFilm
 
Мнения: 124
Регистриран на: Пон Яну 01, 2007 23:26
Местоположение: Italy

Мнениеот PHSport » Пон Авг 06, 2007 13:01

MARVI написа:Току що завърши репортажът за Рали Вино де Мадейра по Европорт. Нито една дума за Илиев! Защо ли? :roll: :roll: :roll:


Защо лиии??????? Кой е тоя Митьо бе????? Къв е тоя???? Бил ми той първи в Европейския шампионат. Европейски шампионат никой не го брои за слива, има тука там двама трима големи пилоти,но те си гледат предимно IRC, където в момента се влагат адски много пари!!! А и европейците не могат да понасят лъжци и измамници какъвто е Митьо Илиев!!! Как един път не се счупи тая кутия тука бе ..... в продължение на 2 години, как става тоя номер, какви са тия мошенгиии. Тоя клапан, с който работи колата на Митьо ми е до болка познат и много добре знам за какво служи и какви са предимствата му!!! А вие тука наивните повервали на некой дето ги излъгал и дето се прави на разбирач и вечееее ама голяма работа беее!!! Задължително клапана трябва да е хомологиран, така колата излизала от завода. И да се придържаме към темата. Очакваните резултати, бой и бой отвсекъде от хора, които тук не можеха да подадат ръка. Жозеф бие Илиев както си иска, само на едно место има изоставане. Тук не може да хване малкия пръст на Митьо. Само погледнете резултатите на Мадейра, на СС1 Траваля слага на Митьо 6 секунди за 2км :shock: ,което значи, че за около 20 км ще му сложи около минута разлика. А за четири етапа му слага почти 2 минути, айде минута и половина! Бил объркал той настройките. Абе деба шибаната му история, къв е тоа пилот беее, дето сумати време ми кара ВРЦ-та, Кит Кар-и, Супери, гр. Н кара от сумати време и ще обърка настройките. Ми той тогава къде отива, че за 2 км да не може да си направи една елементарна настройка!!!!! И Фонтана го бие както си иска, направо сам на себе си се чудя как става това ??? Сега ще ми кажете “ Ами Митко се изкачи много напредна 8-мо място в генералното класиране”. Ами изкачи се, ама ако не беха отпаднали некои от големците немаще да се намърда и в десетката. Но пък идва момента в, който ще ми кажете “Ами тва е рали и всичко се случва” . Рали е да, давам пример ако не беха отпаднали какъв здрав бой щеше да отнесе. Ама с нормалното Мицубиши е така. Правозъбовата НОРМАЛНА кутия се чупи много по лесно отколкото тая с датчика, това го знам много добре!!! Разбира се, че Владо Илиев ще измисли нещо по въпроса което е по удобно, нема да си признае каква точно е причината. А сега не смеят да отидат фалшиви, защото “вълците”от ФИА само това чакат и да го набедят, което е най-справедливо. Но нема да отидат фалшиви на товя големо европейско състезание, защото ако ги хванат, а те ще ги хванат, защото ги следят под лупа, отива кариера, точки, репутация и всичко си ебало мамата!!! И Дано това мнение ви втълпи истината в болните и наивни детски мозъци,които верват на некви пълни измишльотини и се прават на голема работа подмазвайки се на този голем пилот Митьо Илиев и си мислят, че той е БОГ, и му се слагат
за да могат некак си да влезат в аудиторията!!!!
Аватар
PHSport
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Юли 15, 2007 20:22

Мнениеот damon » Пон Авг 06, 2007 13:13

PHSport, едно мнение написано по тая начин нищо няма да ми "втълпи в болния и наивен детски мозък"... За твое съжаление. :roll:
Safe is risky.
Аватар
damon
Администратор
 
Мнения: 2172
Регистриран на: Пон Фев 28, 2005 20:40
Местоположение: България
Име: Николай Китанов

Мнениеот PHSport » Пон Авг 06, 2007 13:33

damon написа:PHSport, едно мнение написано по тая начин нищо няма да ми "втълпи в болния и наивен детски мозък"... За твое съжаление. :roll:


Точно теб пък не искам да те убеждавам, защото ти си един от най - големитя наивници и нещастници, на които никога няма да им увре мозъка щото са трайно заблудени и заслепени и никога няма да видат по далече от носа си. Едно голямо доказатлство на моите думи е голямата ти наивност по темата за Фиеста Спортинг Трофи. Доста хора се опитаха да ти втълпят в "болния и наивен детски мозък" , че няма да просъществува, ти отново бе сигурен че ще има такава купа. Е има ли? Не няма, затова с тебе не мисля да се занимавам :lol: :lol: :lol:
Аватар
PHSport
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Юли 15, 2007 20:22

Мнениеот xborox » Пон Авг 06, 2007 14:00

Колкото и да не ми се иска да го призная, PHSport е до голяма степен прав. Не може да си неизменно начело в БГ, а в стартовете за европейския шампионат да има толкова голяма разлика. Но както и да е, решението на ФИА все още не е факт, така че нека оставим коментарите за по-нататък.
Последна промяна xborox на Пон Авг 06, 2007 14:15, променена общо 1 път
xborox
 
Мнения: 56
Регистриран на: Нед Фев 11, 2007 14:43
Местоположение: София
Име: Борислав Петров

Мнениеот PHSport » Пон Авг 06, 2007 14:07

А ти пък ме подсети за нещо много важно като спомена ФИА. Повреме на рали Хеброс вече официално се носеше мълвата разбира се само сред състезателите,не всички, а само заинтересованите, че "бабата" на Димитър Илиев, тази италианката е казала на висок глас "Не ме интересуват парите, искам да се плати колкото трябва и на който трябва във ФИА и въпросът да се приключва", тъй че решеннието на ФИА може да бъде оправдателно за нашия "голям пилот" и измамник :evil: :evil: :x
Аватар
PHSport
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Юли 15, 2007 20:22

Мнениеот sastezatelia » Пон Авг 06, 2007 14:17

Колега малко не си разбрал, не "бабата", а Мауро е платил на ФИА :wink:
Ей колко сте забавни само не е истина :D :D :D :D :D :D :D :D
sastezatelia
 
Мнения: 855
Регистриран на: Нед Апр 17, 2005 10:30
Местоположение: Пещера
Име: Angel Bashkehayov

Мнениеот damon » Пон Авг 06, 2007 15:06

PHSport написа: Точно теб пък не искам да те убеждавам, защото ти си един от най - големитя наивници и нещастници, на които никога няма да им увре мозъка щото са трайно заблудени и заслепени и никога няма да видат по далече от носа си. Едно голямо доказатлство на моите думи е голямата ти наивност по темата за Фиеста Спортинг Трофи. Доста хора се опитаха да ти втълпят в "болния и наивен детски мозък" , че няма да просъществува, ти отново бе сигурен че ще има такава купа. Е има ли? Не няма, затова с тебе не мисля да се занимавам :lol: :lol: :lol:


:D :D
Много хора са се опитвали да ме убеждават какво ли не...
Safe is risky.
Аватар
damon
Администратор
 
Мнения: 2172
Регистриран на: Пон Фев 28, 2005 20:40
Местоположение: България
Име: Николай Китанов

Мнениеот H.Stolarov » Пон Авг 06, 2007 15:14

PHSport написа:А ти пък ме подсети за нещо много важно като спомена ФИА. Повреме на рали Хеброс вече официално се носеше мълвата разбира се само сред състезателите,не всички, а само заинтересованите, че "бабата" на Димитър Илиев, тази италианката е казала на висок глас "Не ме интересуват парите, искам да се плати колкото трябва и на който трябва във ФИА и въпросът да се приключва", тъй че решеннието на ФИА може да бъде оправдателно за нашия "голям пилот" и измамник :evil: :evil: :x


А пък ти какво тъпо парче си направо не е истина!!! Я покажи едно доказателство за това, че някой е платил на някого за нещо!!! Ти между другото във ФИА ли работиш, че даваш такива компетентния мниения относно редовността на колата на Митко? Що не казваш нищо за това, че Траваля беше официално дисквалифициран за нередовна кола... и после да обясняваш как и що побеждава Митко с такава голяма разлика!!! И друг път ако обичаш бъди по-внимателен в изказванията си щото и без друго вече си станал за смях в очите на не малко хора! :twisted: :twisted: :twisted:
Някои го могат повече от други!
H.Stolarov
 
Мнения: 25
Регистриран на: Съб Юли 07, 2007 21:26
Местоположение: Троян
Име: Христо Столаров

Мнениеот PHSport » Пон Авг 06, 2007 18:25

damon написа:
PHSport написа: Точно теб пък не искам да те убеждавам, защото ти си един от най - големитя наивници и нещастници, на които никога няма да им увре мозъка щото са трайно заблудени и заслепени и никога няма да видат по далече от носа си. Едно голямо доказатлство на моите думи е голямата ти наивност по темата за Фиеста Спортинг Трофи. Доста хора се опитаха да ти втълпят в "болния и наивен детски мозък" , че няма да просъществува, ти отново бе сигурен че ще има такава купа. Е има ли? Не няма, затова с тебе не мисля да се занимавам :lol: :lol: :lol:


:D :D
Много хора са се опитвали да ме убеждават какво ли не...


И не са успявали защото си дебил :twisted:
Аватар
PHSport
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Юли 15, 2007 20:22

ПредишнаСледваща

Назад към Европейски шампионат, IRC и регионални купи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта

cron