FIATRally - Турция.

Дискусия за Европейския рали шампионат (ERC), Intercontinental Rally Challenge (IRC) и регионалните купи на Европа

Мнениеот YaH40o_Shterevi_RT » Нед Май 13, 2007 22:33

Аз мисля че трябва да поздравим наще момчета за доброто им представяне в Рали Фиат Турция. Мисля че Митко варваше доста добре но малшанс за него, колкото до Крумчо мисля че доста добро представяне за него като за парво макадамово рали и то при такава конкуренция!!! Пожелавам им успех за напред и още по добри резултати 8) 8) :lol:
nai golemite SRT
Аватар
YaH40o_Shterevi_RT
 
Мнения: 391
Регистриран на: Нед Юли 30, 2006 15:02
Местоположение: plovdiv

Мнениеот rallista » Пон Май 14, 2007 20:48

Дано нашите да са видели как карат хората За Крум има оправдание,това му е първото макадамово рали, но за Илиев -ГОЛЯМ СРАМ
ИЛИ ГО МОЖЕШ ИЛИ СЕ ОПРАВДАВАШ !!!
Аватар
rallista
 
Мнения: 73
Регистриран на: Съб Апр 22, 2006 20:53
Местоположение: sofia

Мнениеот P.Solberg » Пон Май 14, 2007 21:24

Реално и за Крум не е първо макадамово рали. Изкара две отсечки в Турция 2003 и пет отсечки 2003. Не е достатъчно, но стига с тези спекулации, че кара за първи път на макадам.
Аватар
P.Solberg
 
Мнения: 4881
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 13:47
Местоположение: Варна
Име: Владимир Гатев

Мнениеот Loeb » Пон Май 14, 2007 21:36

можеше вторият ден да се опита малко да покара
Аватар
Loeb
 
Мнения: 399
Регистриран на: Чет Май 25, 2006 16:30
Местоположение: Варна
Име: Тодор Генков

Мнениеот Bobi » Вто Май 15, 2007 09:50

НЕ Е НИКАКЪВ СРАМ НИТО ЗА МИТКО НИТО ЗА КРУМ. БЯХМЕ НА РАЛИ ТУРЦИЯ И ГЛЕДАХМЕ НЯКОИ ОТ ОТСЕЧКИТЕ ПРЕЗ ДВАТА ДНИ. МОМЧЕТАТА СИ КАРАХА ДОСТА ДОБРЕ В СРАВНЕНИЕ С ТУРСКИТЕ ПИЛОТИ НА КОИТО Е ДОМАШНО РАЛИ И ИМАТ ДОСТА МАКАДАМОВИ РАЛИТА В ШАМПИОНАТА. НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ СРАВНЕНИЕ СЪС ЗАВОДСКИТЕ ОТБОРИ НА ПЕЖО И ФИАТ СУПЕР 2000. ТЕЗИ КОЛИ ИЗПРЕВАРИХА МНОГО БЪРЗО В ТЕХНИЧЕСКА ЕВОЛЮЦИЯ МИЦУБИШИ И СУБАРУ, И ЩЕ НАПРЕДНАТ ПОВЕЧЕ. А И ПИЛОТИ КАТО АЛЕН,НАВАРА, ОСЕДА, ВУЙО,И МНОГО ДРУГИ КОИТО КАРАТ РАЛИ 80 ПРОЦЕНТА САМО НА МАКАДАМ НЯМАТ ДОСТИГАНЕ. ОТ ТАМ ИДВАТ ГОЛЕМИТЕ РАЗЛИКИ, НО ТОВА Е ОБЯСНИМО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН СТАРТ НА ТАКАВА НАСТИЛКА. А АЗ СЕ УВЕРИХ ЧЕ ЕДИН ПИЛОТ МОЖЕ ДА ИЗРАСТНЕ ИМЕННО ВЪРХУ ТАКИВА ТРАСЕТА. ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ И БФАС ДА ПОМИСЛИ ЗА ТОЗИ РОД СЪСТЕЗАНИЯ. ТАКА ЧЕ НАПАДКИТЕ ТУК НА НЯКОЙ ОТ ВАС ЗА МИТКО И КРУМ СА НАПЪЛНО НЕОСНОВАТЕЛНИ. ТОВА КОЕТО ЗАБЕЛЯЗАХ Е ЧЕ МОМЧЕТАТА СЕ БОРЕХА ДО КОЛКОТО ИМ ПОЗВОЛЯВАХА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ВИДЯХ ЧЕ ИМАТ ПОТЕНЦИАЛ НО ИМ ЛИПСВА ПОДГОТОВКА. А ИМЕНО МАКАДАМОВИ РАЛИТА В БЪЛГАРИЯ.
БРАВО МОМЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bobi
 
Мнения: 54
Регистриран на: Пон Яну 23, 2006 15:30
Местоположение: sofia

Мнениеот Rally Fan » Вто Май 15, 2007 10:37

Bobi написа:НЕ Е НИКАКЪВ СРАМ НИТО ЗА МИТКО НИТО ЗА КРУМ. БЯХМЕ НА РАЛИ ТУРЦИЯ И ГЛЕДАХМЕ НЯКОИ ОТ ОТСЕЧКИТЕ ПРЕЗ ДВАТА ДНИ. МОМЧЕТАТА СИ КАРАХА ДОСТА ДОБРЕ В СРАВНЕНИЕ С ТУРСКИТЕ ПИЛОТИ НА КОИТО Е ДОМАШНО РАЛИ И ИМАТ ДОСТА МАКАДАМОВИ РАЛИТА В ШАМПИОНАТА. НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ СРАВНЕНИЕ СЪС ЗАВОДСКИТЕ ОТБОРИ НА ПЕЖО И ФИАТ СУПЕР 2000. ТЕЗИ КОЛИ ИЗПРЕВАРИХА МНОГО БЪРЗО В ТЕХНИЧЕСКА ЕВОЛЮЦИЯ МИЦУБИШИ И СУБАРУ, И ЩЕ НАПРЕДНАТ ПОВЕЧЕ. А И ПИЛОТИ КАТО АЛЕН,НАВАРА, ОСЕДА, ВУЙО,И МНОГО ДРУГИ КОИТО КАРАТ РАЛИ 80 ПРОЦЕНТА САМО НА МАКАДАМ НЯМАТ ДОСТИГАНЕ. ОТ ТАМ ИДВАТ ГОЛЕМИТЕ РАЗЛИКИ, НО ТОВА Е ОБЯСНИМО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН СТАРТ НА ТАКАВА НАСТИЛКА. А АЗ СЕ УВЕРИХ ЧЕ ЕДИН ПИЛОТ МОЖЕ ДА ИЗРАСТНЕ ИМЕННО ВЪРХУ ТАКИВА ТРАСЕТА. ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ И БФАС ДА ПОМИСЛИ ЗА ТОЗИ РОД СЪСТЕЗАНИЯ. ТАКА ЧЕ НАПАДКИТЕ ТУК НА НЯКОЙ ОТ ВАС ЗА МИТКО И КРУМ СА НАПЪЛНО НЕОСНОВАТЕЛНИ. ТОВА КОЕТО ЗАБЕЛЯЗАХ Е ЧЕ МОМЧЕТАТА СЕ БОРЕХА ДО КОЛКОТО ИМ ПОЗВОЛЯВАХА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ВИДЯХ ЧЕ ИМАТ ПОТЕНЦИАЛ НО ИМ ЛИПСВА ПОДГОТОВКА. А ИМЕНО МАКАДАМОВИ РАЛИТА В БЪЛГАРИЯ.
БРАВО МОМЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Може да се каже, че съм съгласен с теб по отношение на Бъллгарските пилоти на рали Турция. Колкото до БФАС и макадамовите ралита в България....има къде,има и как...просто организацията на едно макадамово рали е доста по-сложна от колкото при асфалтовите, там скоростта е доста по-голяма и сцеплението е доста по-малко, и вероятността за излитането на автомобила от трасето и възможността да стане фал с публиката е доста голяма. Точно от това се страхуват тук в България....защото за да се направи подобна организация са нужни доста пари...а както се оплакват почти всички рганизатори в България, на този етап пари няма... до колко е вярно и до колко не е - не знам, но това е за сега ситуацията. Ако имамахме поне 2 макадамови ралита тук в България, може би резултатите на рали Фиат Турция щяха да са малко по-различни и не само на Фиат....но за сега това е положението. Това е лично мнение, така мисля аз.
Изображение

If you doubt - Flat Out !!!
Colin McRae
Аватар
Rally Fan
 
Мнения: 1297
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 00:26
Местоположение: Дясната Седалка
Име: Chavdar Sabev

Мнениеот Rally_Eon » Вто Май 15, 2007 14:01

[quote="rallista"]Дано нашите да са видели как карат хората За Крум има оправдание,това му е първото макадамово рали, но за Илиев -ГОЛЯМ СРАМ[/quote]
защо технически проблем да е срам :?
Изображение
Аватар
Rally_Eon
 
Мнения: 234
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 20:43
Местоположение: Видин/Варна
Име: Радослав Велков

Мнениеот rallista » Вто Май 15, 2007 21:16

Голям срам е карането на Димитар Илиев сравнено с притенциите които той има. Ако си каже човека толкова мога-добре.но ако всички се изпочупят и той се класира казват доволни сме.а като го тупат Владо Илиев (сценариста) веднага измисля оправдания(тъпи)с които дразни всички. След такива изказвания на бащите ако не си първи си е жив провал. И световни шампиони да станат Крум и Митко ние си ги знаем колко могат или е случайно или никой не се интерисува от този шампионат както е в момента Европейския
ИЛИ ГО МОЖЕШ ИЛИ СЕ ОПРАВДАВАШ !!!
Аватар
rallista
 
Мнения: 73
Регистриран на: Съб Апр 22, 2006 20:53
Местоположение: sofia

Мнениеот plm » Вто Май 15, 2007 21:34

... И световни шампиони да станат Крум и Митко ние си ги знаем колко могат или е случайно или никой не се интерисува от този шампионат както е в момента Европейския

И аз им пожелавам да станат световни шампиони, европейски шампиони, републикански шампиони...
А това колко е силен даден шампионат сме го дискутирали вече.
И сме дискутирали бюджета на нашите момчета.
Повярвай, че и те искат да карат много и навсякъде
А фактите са си факти. И шампионите са си шампиони.
И Румен Дунев иска да кара повече, но си брой километрите до ревизията.
plm
 
Мнения: 4137
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 19:20
Местоположение: София
Име: Пламен Петков

Мнениеот damon » Вто Май 15, 2007 21:49

rallista написа:Голям срам е карането на Димитар Илиев сравнено с притенциите които той има. Ако си каже човека толкова мога-добре.но ако всички се изпочупят и той се класира казват доволни сме.а като го тупат Владо Илиев (сценариста) веднага измисля оправдания(тъпи)с които дразни всички. След такива изказвания на бащите ако не си първи си е жив провал. И световни шампиони да станат Крум и Митко ние си ги знаем колко могат или е случайно или никой не се интерисува от този шампионат както е в момента Европейския


Аз не съм забелязал Митко да има някакви големи претенции, доколкото го познавам и съм говорил с него той винаги много добре е знаел къде се намира като състезател... Владо Илиев също много добре знае това!
Това, което ти каза е просто твое твърдение, но не мисля, че се покрива с реалността. Крумчо също много добре си знае възможностите. Няма смисъл да се търси под вола теле.
А в това че някой от двамата може да стане Европейски шампион тази година не се съмнявам! plm много добре го е казал горе. Чети там!
Safe is risky.
Аватар
damon
Администратор
 
Мнения: 2172
Регистриран на: Пон Фев 28, 2005 20:40
Местоположение: България
Име: Николай Китанов

Мнениеот rallista » Сря Май 16, 2007 21:37

Освен Д.И. и Вие няколко изостанали(заблудени) едва ли някой се интерисува от Евр.шампионат. А реалноста damon можеш да я прочетеш в писанията на Страшимир Димов(как и FIA не знае какво става с Евр.шампионат). Относно притенциите на Д.Илиев -сигурно сте чували че колегите му го наричат подигравателно ЗВЕЗДЕЛИН(защото само той си вярва че е звезда).
ИЛИ ГО МОЖЕШ ИЛИ СЕ ОПРАВДАВАШ !!!
Аватар
rallista
 
Мнения: 73
Регистриран на: Съб Апр 22, 2006 20:53
Местоположение: sofia

Мнениеот plm » Сря Май 16, 2007 22:14

rallista написа:Освен Д.И. и Вие няколко изостанали(заблудени) едва ли някой се интерисува от Евр.шампионат. А реалноста damon можеш да я прочетеш в писанията на Страшимир Димов(как и FIA не знае какво става с Евр.шампионат). Относно притенциите на Д.Илиев -сигурно сте чували че колегите му го наричат подигравателно ЗВЕЗДЕЛИН(защото само той си вярва че е звезда).

Малка забележка. Прочети какво съм написал на 8.05 в 11ч. и 38мин.
http://forum.rally-club.net/viewtopic.p ... &start=120
И после пак прочети написаното на сайта на Страшимир Димов.
А за реалността искам да те питам - ти познаваш ли Д.И. и говорил ли си някога с него? Или вярваш на други, като приемаш тяхното мнение?
Но, какво е твоето лично мнение?
Разбрах, че и аз съм "заблуден" , според теб. Няма лошо. Може би разликата е, че аз пиша тук каквото мисля.
Както и да е.
Разбира се, тук може да пишеш каквото си искаш.
plm
 
Мнения: 4137
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 19:20
Местоположение: София
Име: Пламен Петков

Мнениеот Astra_26 » Сря Май 16, 2007 22:53

На тоя пич rallista всичките му мнения са пропити с песимизъм и явен негативизъм.

Само като му видиш логото отдолу и ти става ясно...
_________________
ИЛИ ГО МОЖЕШ ИЛИ СЕ ОПРАВДАВАШ !!!
Изображение Ivan Ivanov Rh A+
____vromos.bg____
Аватар
Astra_26
 
Мнения: 717
Регистриран на: Съб Дек 30, 2006 00:30
Местоположение: Бургас skype: astra_26 0877838227
Име: Иван Иванов

Мнениеот P.Solberg » Сря Май 16, 2007 22:59

Moтото му отдолу си е много хубаво казано. Ако искате да се постигне нещо в този спорт и той да върви нагоре, сещейте се за това, което е написъл. А реално в България малко са пилотите, които търсят грешките в себе си, а не ги отдават на други неща - навигатори, коли, пътища и т.н.
Последна промяна P.Solberg на Сря Май 16, 2007 23:14, променена общо 1 път
Аватар
P.Solberg
 
Мнения: 4881
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 13:47
Местоположение: Варна
Име: Владимир Гатев

Мнениеот Loeb » Сря Май 16, 2007 23:14

Мотото, а не логото не е лошо.
Всеки си има право на мнения, това, че той мисли така не го прави лош.
Аватар
Loeb
 
Мнения: 399
Регистриран на: Чет Май 25, 2006 16:30
Местоположение: Варна
Име: Тодор Генков

ПредишнаСледваща

Назад към Европейски шампионат, IRC и регионални купи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта

cron