Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Дискусия за Българския Шампионат на Затворен Маршрут

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот QUATRO » Пон Май 21, 2012 22:56

Резинка - Евала за решението което си взел - въпреки всички неуредици който се случват
QUATRO
 
Мнения: 508
Регистриран на: Пон Сеп 05, 2011 18:19
Местоположение: Пазарджик
Име: stefan itov

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот swrt » Пон Май 21, 2012 23:13

Ужас.Такова вдигане на самочувствието без покритие ( като изключим джобните пари за играчка ) не бях виждал скоро.
Радикала е хубава играчка,за писти и евентуално самолетни писти преименувани на планинско със задължителни 3 реда мантинели.У нас нямаме нищо подобаващо,което да обезопаси тази играчка от стълбовете на повечето ни "писти".Все пак не живеем в 80-те когато мотори с кошове се блъскаха по бордюрите и "баластрите" се търкаляха като топки по асфалта за радост на публиката.
Не е лошо да се вникне в гледната точка и на собственика на играчката.Силното "зареждане" на всякакви артикули зимата води до мисълта,че има амбиции за силна позиция в умрелия ни спортен пазар.Взимането на ........лиценза :shock: на Радикал за България :shock: значи,че може да се вземат сравнително евтини играчки от желаещи у нас.Не бива да отминаваме този момент.
Въпроса е до колко тази машина е подходяща за нашите условия и по-точно колко е опасна за нашите "писти".Друг е въпроса ,колко пилота ще дадат толкова пари за такова нещо.
Нормално е едни да негодуват за детенце с бухалка в детската градина.Нормално е други да имат известни резерви относно конструкцията и нейната устойчивост на нашите "писти".Нормално е пък трети да даде една торба пари за музейна ценност и като му отрежат крилцата да обвинява,че всички са некадърници и затова са против него.
Важното е,че така очакваните "грандиозни" скандали не станаха на първия старт.Радикала е скрита бомба със закъснител.Ако старите/нови малоумници от техническата комисия са умни,ще пуснат допълнение с което да регламентират "таваните" или надкасковото пространство в групите и въпроса да приключи.На всички им се гледат открити автомобили,но местата на които карат по света нямат допирни точки с нашата действителност.
ПЕПИ ГЬОШЕВ / МИТКО СПАСОВ - ИСТИНСКИТЕ ШАМПИОНИ ЗА 2010 ГОДИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
swrt
 
Мнения: 232
Регистриран на: Нед Апр 17, 2005 15:08
Име: Л.Драганов

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот existence » Вто Май 22, 2012 00:58

Ех... кой какво прави, все да се бие в гърдите. Г-н Даскалов не мислите ли че сам си противоречите с приказките си и не мислите ли, че ще сте само поредния човек с лъскава играчка. С толкова години опит в картинг спорта и като цяло в автомобилния не мисля, че е редно да сравнявате пряко картинга и "пистовия" ни "шампионат". Не знам с каква нагласа сядате зад волана на Радикалския кабриолет (не ми е и работа де...), ала давате ли си на сметка, че тук не е Берг Къп, а излизате на "павирана" писта с конкуренти от самоделно желязо (без да умалоуважавам труда хвърлен по колите на колегите) и ако сте на мястото на ваш конкурент и опита за борба с този болид може да е с крайно лош развой. Тук не е нито една писта от тези който изброявате и ще ми е много любопитно да дойде едно техническо лице от Радикал да се позагледа в пистите ни и да видим какъв ще е отзива!!! Искате да дадете пример с тази кола... звучи като маркетингов блъф - Клас Х с 3 коли по 80 000 лв. и още 15 с обща стойност колкото тези 3... За кого по дяволите е този пример... колко са хората който могат да си го позволят при положение, че едва стягат 10+ годишната кола?? Имате желание да бръмчите с това нещо, следвайте примера на Ники Златков... карайте в чужбина, самолетни писти колкото искате. И не казвайте, че ще помогнете с тези постъпки за спорта... ще си помогнете за шумотевицата, но не и за истинките нужди от който се нуждае спорта в България. Просто тук не му е мястото за такава инвестиция по такъв начин за такова нещо по такова време. Спорта ни има нужда от друг вид подкрепа... ала всеки си гледа канчето. Дано разбирате, че повече нямаме нужда от това стандартите ни да са с все по далечни граници, а трябва да ги изравним. Това бе просто мнението на човек който като много други се мъчи тук да прави от нищо нещо и този спорт иска да вижда, че дърпа напред с действия които да сплотят ентусиастите, спорта и зрителите.
Пожелавам на всички безаварийни състезания този сезон и дано станем свидетели като начало на една стабилна организация и система която да развива спорта еднакво за всички.
Аватар
existence
 
Мнения: 31
Регистриран на: Сря Авг 02, 2006 21:59
Местоположение: гр. Русе
Име: Виктор Войнов

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот НРТЕАМ » Вто Май 22, 2012 07:47

На мен ми е много интересно,ако Радикала и Траби караха в един клас,с тея две стотни разлика,как щеше да се почувства Даскалов!?! :D :shock:
ТОВА,КОЕТО НЕ ТЕ УБИВА,ТЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН
0899748061
Аватар
НРТЕАМ
 
Мнения: 149
Регистриран на: Съб Яну 05, 2008 16:12
Местоположение: ПЛОВДИВ
Име: Николай Тодоров

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот REZINA » Вто Май 22, 2012 09:25

Не е важно колко ти върви колата а колко ти е празна главата
http://www.youtube.com/watch?v=evnW6Ntqlao
Аватар
REZINA
 
Мнения: 222
Регистриран на: Пон Дек 15, 2008 22:46
Местоположение: Плевен
Име: Росен Костов

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот ibar » Вто Май 22, 2012 09:29

НРТЕАМ написа:На мен ми е много интересно,ако Радикала и Траби караха в един клас,с тея две стотни разлика,как щеше да се почувства Даскалов!?! :D :shock:


при положение, че Росен Даскалов прави обиколки за 53.5 с радикала, а Станимир Урумов за 57.050 със нещо, което не може да бъде наречено кола а прототип, къде видя две стотни рзлика?????
друг е въпроса дали имат място подобни сглобки (имам предвид този трабант, голфа, каран последно от А. Антов и други подобни опити) по пистите, колко са безопасни и такива други въпроси....
Аватар
ibar
 
Мнения: 105
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 12:32
Местоположение: София
Име: Илиян Бързев

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот НРТЕАМ » Вто Май 22, 2012 09:41

да,моя грешка,само не ми се карай!!!
ТОВА,КОЕТО НЕ ТЕ УБИВА,ТЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН
0899748061
Аватар
НРТЕАМ
 
Мнения: 149
Регистриран на: Съб Яну 05, 2008 16:12
Местоположение: ПЛОВДИВ
Име: Николай Тодоров

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот Иван Шопов » Вто Май 22, 2012 12:50

Аз лично не виждам "нормалното" в цялата ситуация.
Както винаги, така и сега при нас действат нелогични закони и действия в стил "Царя дава, а пъдаря не дава!".
Не разбирам и начина на мислене "Опааа, това е много силен и скъп автомобил и ние ще бъдем много назад. Махнете го!", съчетан с "Това ни е нивото на спорта и трябва да има приравняване!". Ако тази логика е вярна, то най-добре би било да се направи Национален ЗАЗ Шампионат - хем евтино, хем бавно.
Факт е, че бързите (а и красиви автомобили) провокират интереса в публиката. Факт е, че вдигат нивото на всички ако разбира се искат да бъдат в челото. Факт е, че колкото повече "новаторски" автомобили има - толкова по-заплетен и интересен става целия шампионат.
Замислете се малко...
Преди години Техническата комисия опита да въведе поредното недомислено недоразумение, наречено група "Прототипи". Причината - недоволството на някои хора, че Асен с Голфа започва да им отупва прахта. Ясно беше, че група без ясни рестрикции, определения и правила няма как да просъществува. В този момент бяха преведени правилата за група "Е" на ФИА и в частност тези, които касаят пряко автомобилите участващи тогава в шампионатите. Набързо бяха приети за да бъде решен проблема, който просто набираше скорост от години. Няма как да не съществуват такива проблеми, когато правилниците се правят на принципа "Я да видим кой ще кара тази година? Аха този,онзи и Жоро вратарчето. Значи тук пипваме това, там онова и мир да има!". Ей така се правят промените и правилниците през последните години.

Хайде да погледнем и просто отстрани - без значение дали Росен изразява една позиция или друга.
Какво имаме?
1. Автомобил, който има хомологация от ФИА.
2. Същият е допуснат от техническата комисия до състезание.
Прочетох внимателно и доводите за безопасност, трасета и т.н.
Но в крайна сметка ФИА е преценила, че този автомобил може да участва в състезания, а както всички знаете - никъде не пише "само в такива, в които няма дупки по трасето, има по 3 реда мантинели и т.н. и т.н.".
Допускайки го до състезание Техническата комисия би следвало да е поело отговорността, че написаното по-горе е вярно.
В последствие обаче нещата се променят.
Защо? Техническата комисия и бъкел ли не разбира, та мнението и не трябва да е меродавно? ФИА са отбор малоумници, които не знаят що е то безопасност?
За мен причината е отново в нежеланието на много хора да развиват автомобилите (а и себе си) и като по-лесен вариант да опитват да спънат първите. Преди време имахме такъв интересен разговор, в който Х искаше в Х3 да бъде повишено минималното тегло на автомобила, защото "ние не може да стигнем Цецо и на публиката не и е интересно". :D
Хора... Никога и никъде в цял свят, когато на лекоатлетическата писта някой тича бързо, а другите не могат да го стигнат, никой не му връзва гюле на врата за да има "конкуренция".
Всичко в този живот се решава на принципа на естествения подбор.
И още веднъж...
Когато Илия караше WRC-то така ли говорехте или всички се радвахте и учудвахте на силата на този автомобил?
Когато Крум първи взе "Супер 2000" беше ли оплют, че съсипва спорта, защото "другите не могат да го стигнат"? А Митко, Пепи, Тошко Славов с R3?
Нали всъщност именно такива действия вдигат не просто нивото на спорта, но и интереса на публика,медии,рекламодатели?

Това е важното и не е редно Росен да бъде оплюван, само защото е инвестирал в автомобил, който според ФИА може да участва в състезания. Всеки един на негово място би реагирал по този начин (а аз лично и далеч по-остро). Трябва ли да бъде често споменаван в медиите като водещите ни пилоти за да получи абсолютно същото право на личен избор, съобразен с правилниците?

Най-неприятното в цялата история е не просто неучастието на Росен в Затворен маршрут "Дракон", а липсата на всякаква отговорност от преките ръководители. Преди време си говорехме за това и щеше да бъде "различно". Различно, друг път... Същата история - това изнася на "нашия", онова не може за "Вашия", "Аз не мога да реша!" и т.н. и т.н. Абсолютно е нередно, неморално и неетично вместо да се взимат решения с цялата отгговорност на заемания пост да се правят допитвания до преките конкуренти дали "им харесва и може ли". Що за ръководни органи са тези, които мислят само как да бъдат харесвани от доста състезатели, но не е важно кое е правилно?
Проблемите си стоят, задълбочават се, но както винаги се работи на "парче" - "Да мине това състезание пък на другото ще му мислим!". Ето затова "нивото си ни е такова", а и няма как да бъде по-различно, докато се мисли и постъпва без мисъл и перспективи за следващите месеци и години.
Човек се учи от грешките си, БФАС - никога!!
Аватар
Иван Шопов
 
Мнения: 1223
Регистриран на: Пон Апр 18, 2005 09:37
Местоположение: София
Име: Иван Шопов

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот swrt » Вто Май 22, 2012 17:44

От 80-те до сега историята си има едни циклични "истерии" свързани с автомобилния спорт.Само са различни автомобилните артисти през годините.Номерата са си същите.
На какво ли не се нагледахме ( поне тези където имат адекватни спомени от онея години ) .То не бяха камиони с цел печелене на купи,то не бяха едномаркови къпове на които се прилагаше мерилка извън трасето.Имаше и една интересна формула естер.Дори имаше момент в който бяха в ненормален подем.Но бързо самите пилоти видяха,че открития кокпит не е за нашата действителност и се отказаха един по един.Накрая трябваше да стане инцидент с дъщерята на Апостолов (май) и като се заби ПОД една мантинела всички май прогледнаха.
Сега години по-късно се повтаря всичко.Е няма ги камионджиите и къп ентусиастите,но естера си се повтаря.Един докара естер навремето,пуснаха го въпреки роптаенето на разни спецове по сигурността и след поредица инциденти всички се убедиха,че такова атрактивно чудо не става за у нас.Сега един докара Радикал и започнаха всякакви "спецове" да ни убеждават ,че е безопасно и,че нивото на откритата каска като е на под нивото на мантинелите у нас не е толкова страшно.
Дано поне зрителите са насладят на това технологично чудо,а тея дето ще рискуват живота си нека погледнат къде в крайна сметка по света се кара това нещо:
http://www.radicalsportscars.com/global/2012_racing_planner.pdf
ПЕПИ ГЬОШЕВ / МИТКО СПАСОВ - ИСТИНСКИТЕ ШАМПИОНИ ЗА 2010 ГОДИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
swrt
 
Мнения: 232
Регистриран на: Нед Апр 17, 2005 15:08
Име: Л.Драганов

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот H1pNoTiC » Вто Май 22, 2012 18:14

Позицията на Радко Петров (АСК Вромос)
Това, че аз винаги съм изрязявал гласно - това което мисля не означава, че съм настройвал другите пилоти срещу участието на Радикала. Дори обратно - всички пилоти бяха на тази позиция преди брифинга, но за съжаление малко от тях застанаха с имената и лицата си по време на самия брифинг. Това че имаме мнение по темата, по никакъв начин не означава че сме настройвали някой против Росен, когото силно уважавам като човек и пилот. Дори в разговор с него, аз му споменах че личното ми мнение не може да прескача наредбата, а това което коментираме беше дали е редно или не болид да участва наравно с нашите автомобили. Напоследък всеки твърди колко много обича спорта, а това беше и темата на разговора ни с Даскалов. Аз и нашият екип също милеем за спорта, но не мислим че превръщането му в бизнес ще е полезно за развитието му. Продължаваме да сме на мнение, че трябва да има евтина група, в която конкуренцията да е най-важна. Като казвам евтина група, визирам не необходимостта от 50 хиляди паунда, да стои в основата при достъпа на състезание. Още веднъж подчертавам, че това е наше мнение и не сме се опитвали да го налагаме на никого!

Относно въпроса колко са безопастни този тип автомобили, опита ни през годините ни е правил свидетел не веднъж, колко опасни могат да са те. Когато говорим за безопастност колеги, вие правите ли разлика между състезание тип "Затворен маршрут" и "Писта"?

Изображение
Колко от вас си спомнят инцидента на Русе през 1994 година, когато подобен тип болиди участваха в собствена група, а не наред с автомобилите? И къде според вас се намира главата на пилота на посочената снимка?

Изображение
Единствено канала и вертикалният профил на мантинелата, предотврати ужасяващите последствия от почернянето на автомобилният спорт и това колко много щяха да съжаляват всички, че не са обърнали внимание на БЕЗОПАСНОСТТА! Не е необходимо, смъртен случай за да се вземат мерки това да не се повтори.

Изображение
Имах възможността да участвам на последният семинар на тема безопастност на трасетата, организиран от ФИА в Белград. Искам да Ви уверя, че безопасността е основен преоритет на световната федерация, без значение кой от къде си е купил колата, колко средства е вложил в нея и какви са неговите амбиции.

ПОТРЕТВАМ!!! Мнението относно Радикала на Даскалов не е само мое, но аз имах смелостта да застана пред него с лицето и името си и да му кажа това което смятам, че е правилно - без никакво намерение да прескачам наредбата.


Позицията на Радко е публикувана и в официалният сайт на клуба: http://www.vromos.bg
Аватар
H1pNoTiC
 
Мнения: 28
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 00:29
Местоположение: Бургас
Име: РИНГ МЕДИЯ

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот rudolf » Вто Май 22, 2012 18:22

интересно за коя група и на цялата кола ли има хомологация радикала. абсурд е да е за туринг или рали.
rudolf
 
Мнения: 204
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 16:15
Име: Иван Иванов

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот Pachev_D » Вто Май 22, 2012 22:37

H1pNoTiC написа:Позицията на Радко Петров (АСК Вромос)
Това, че аз винаги съм изрязявал гласно - това което мисля не означава, че съм настройвал другите пилоти срещу участието на Радикала. Дори обратно - всички пилоти бяха на тази позиция преди брифинга, но за съжаление малко от тях застанаха с имената и лицата си по време на самия брифинг. Това че имаме мнение по темата, по никакъв начин не означава че сме настройвали някой против Росен, когото силно уважавам като човек и пилот. Дори в разговор с него, аз му споменах че личното ми мнение не може да прескача наредбата, а това което коментираме беше дали е редно или не болид да участва наравно с нашите автомобили. Напоследък всеки твърди колко много обича спорта, а това беше и темата на разговора ни с Даскалов. Аз и нашият екип също милеем за спорта, но не мислим че превръщането му в бизнес ще е полезно за развитието му. Продължаваме да сме на мнение, че трябва да има евтина група, в която конкуренцията да е най-важна. Като казвам евтина група, визирам не необходимостта от 50 хиляди паунда, да стои в основата при достъпа на състезание. Още веднъж подчертавам, че това е наше мнение и не сме се опитвали да го налагаме на никого!

Относно въпроса колко са безопастни този тип автомобили, опита ни през годините ни е правил свидетел не веднъж, колко опасни могат да са те. Когато говорим за безопастност колеги, вие правите ли разлика между състезание тип "Затворен маршрут" и "Писта"?

Изображение
Колко от вас си спомнят инцидента на Русе през 1994 година, когато подобен тип болиди участваха в собствена група, а не наред с автомобилите? И къде според вас се намира главата на пилота на посочената снимка?

Изображение
Единствено канала и вертикалният профил на мантинелата, предотврати ужасяващите последствия от почернянето на автомобилният спорт и това колко много щяха да съжаляват всички, че не са обърнали внимание на БЕЗОПАСНОСТТА! Не е необходимо, смъртен случай за да се вземат мерки това да не се повтори.

Изображение
Имах възможността да участвам на последният семинар на тема безопастност на трасетата, организиран от ФИА в Белград. Искам да Ви уверя, че безопасността е основен преоритет на световната федерация, без значение кой от къде си е купил колата, колко средства е вложил в нея и какви са неговите амбиции.

ПОТРЕТВАМ!!! Мнението относно Радикала на Даскалов не е само мое, но аз имах смелостта да застана пред него с лицето и името си и да му кажа това което смятам, че е правилно - без никакво намерение да прескачам наредбата.


Позицията на Радко е публикувана и в официалният сайт на клуба: http://www.vromos.bg

Евала ето това е едно мнение на място не трябва разни богаташчета да диктуват правилата в автомобилния спорт.НЕКА Е ДОСТАПЕН ЗА ВСИЧКИ.
Аватар
Pachev_D
 
Мнения: 19
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 19:17
Местоположение: burgas
Име: Dimitar Stoianov Draganov

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот 18nv » Вто Май 22, 2012 23:33

От няколко години следя автомобилните състезания у нас и немога да разбера няколко неща:
- Защо Г-н Пейчев, който винаги е карал расови автомобили, ги пази на тренировките (щади ресурса на автомобила, прочетох в един сайт)? Кара няколко обиколки и се прибира в бокса, доволен. Другите пилоти, дето сами си правят колите, карат като за последно и след това по цели нощи ги ремонтират и пак ме радват и им се кефя... :roll: Г-н Пейчев, с този автомобил Царски преди 4 години, какви битки водеше с Дунев... Кой е "с бухалка в детската градина ", а? :roll: В този клас, последните две години е ясен победителя...
- Защо платих по 5 лева на входа на пистата на тренировките и на състезанието като бичето на бариерата, с мускулестата фланелка, ми каза " А..., ще гледаш един болид от Европата" :wink: Е, гледах го, но като на парад... :|
- Защо се налага пилотитите да определят безопасността на конкурентните автомобили :?: За Писта Русе спокойно може да се обяви Трабанта на Урумов за опасен - с пластмасовите калници...гума в гума...мантинелата и...неда си Боже в публиката :roll:

Поздравления за биткаджийския дух на Царски и Боби Григоров ! Въпреки изоставането, не се отказаха и направиха интересни сериите!
Поздравления и за победителите Урумов и Дунев!
Аватар
18nv
 
Мнения: 62
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 19:00
Местоположение: Ruse
Име: Пламен Братанов

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот H1pNoTiC » Вто Май 22, 2012 23:55

Аватар
H1pNoTiC
 
Мнения: 28
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 00:29
Местоположение: Бургас
Име: РИНГ МЕДИЯ

Re: Писта Дракон I 19-20 май 2012, Нац.ш-т III кръг

Мнениеот golf_1 » Сря Май 23, 2012 10:23

18nv написа:От няколко години следя автомобилните състезания у нас и немога да разбера няколко неща:
- Защо Г-н Пейчев, който винаги е карал расови автомобили, ги пази на тренировките (щади ресурса на автомобила, прочетох в един сайт)? Кара няколко обиколки и се прибира в бокса, доволен. Другите пилоти, дето сами си правят колите, карат като за последно и след това по цели нощи ги ремонтират и пак ме радват и им се кефя... :roll: Г-н Пейчев, с този автомобил Царски преди 4 години, какви битки водеше с Дунев... Кой е "с бухалка в детската градина ", а? :roll: В този клас, последните две години е ясен победителя...
- Защо платих по 5 лева на входа на пистата на тренировките и на състезанието като бичето на бариерата, с мускулестата фланелка, ми каза " А..., ще гледаш един болид от Европата" :wink: Е, гледах го, но като на парад... :|
- Защо се налага пилотитите да определят безопасността на конкурентните автомобили :?: За Писта Русе спокойно може да се обяви Трабанта на Урумов за опасен - с пластмасовите калници...гума в гума...мантинелата и...неда си Боже в публиката :roll:

Поздравления за биткаджийския дух на Царски и Боби Григоров ! Въпреки изоставането, не се отказаха и направиха интересни сериите!
Поздравления и за победителите Урумов и Дунев!

Пейчев човек си е бизнесмен и си прави кефа,но немога да разбера вашия човек с Радиала с кого смяташе да се гони,и ако времето му е 53сек,то виждам само 3 коли от Е-макс който евентуално могат да го минат,за какво точно такъв болид,да беше взел и той един супер,че хем Росенчо щеше да разбере кой е Боби Григоров,че нали не го бил чувал кой е...И също така хората му в Англия и Фиа дето се смеели,че не пускат Радиала да стартира,ако дойдат и видят в какви условия се кара в нашата супер държава,едвали ще им е толкова смешно...Ако смяташ Радиала за автомобил,и то конкурентен на другите с това време,хахах чак ми е смешно....С този билид най много да влезе под някоя кола,аз друго не виждам какво може да стане,се някой няма да го види....
Аватар
golf_1
 
Мнения: 978
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 13:45
Местоположение: варна
Име: Тихомир Петров Димитров

ПредишнаСледваща

Назад към Български Шампионат на Затворен Маршрут

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта

cron