Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Дискусия за Българския Шампионат на Затворен Маршрут

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот hrisj » Нед Окт 16, 2011 21:02

Няма ли снимки от това състезание или някое видео.
hrisj
 
Мнения: 15
Регистриран на: Пон Сеп 19, 2011 20:19
Местоположение: Хасково
Име: Ангел Ангелов

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот todor hristov » Нед Окт 16, 2011 21:04

Напълно прав си.Освен това въпросният състезател е един от най-необичаните от колегите си пилоти точно заради такивата му прояви.
todor hristov
 
Мнения: 680
Регистриран на: Чет Ное 17, 2005 11:44
Име: todor hristov

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот IL.TZARSKI » Нед Окт 16, 2011 21:19

Гледах един клип във фейса от старта на големите, и Царски сякаш се засуети на тръгването, коцето го нацели след него и още коли,Драганофф няма ли да коментираш...??? Или някой който е бил там...


каде мога да го гледам тоя клип :?:
IL.TZARSKI
 
Мнения: 64
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 13:42
Местоположение: софия
Име: ceco iliev

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот trouble » Нед Окт 16, 2011 21:23

Изключително тежко състезание. На доста мокра "писта". Състезание имаше, но грешките бяха в повече. Такова не бях гледал досега. Най-оспорвано беше в 1 серия. Голямо каране направиха всички. И началника на писта Хасково и на Бургас. Раздаваха се много Ладите. Голям удар стана в мантинелата на последния завой, но не знам името на момчето. Предницата цъфна. Една от Ладите се завъртя, следващия я избегна, но по-следващия не успя и се удари в нея пак на същия завой. Доста от пилотите направиха грешки на последния завой, явно е труден. Но заслужена победа на В.Петров (сори не на Ерменко, както бях написал, той е 2-ри). В 2 клас, никаква интрига, Тонев ги отвя с лекота, даже тръгна да затваря и втория с обиколка, но след като Апостолов е декласиран, значи гледам, че всички е затворил с 1 обиколка. Браво на това младото момче със зеленото Пежо 306. Бих казал - голямо и изключително културно каране на дъжд, че и за първи път въобще. Май е 2-ри. При големите в клас 3, ако мога да се изразя - пълна кайма. Това БМВ няма вкарване в пътя и при загряване на гумите на старт-финалната права напусна трасето. Някой каза че след това е получила повреда. Може, при нас така и не дойде. Дойдоха обаче Щерев, Паунов, Царски със разрушени коли. Щерев нямаше какво да направи и повъртя малко, поне тва ни оставаше. Паунов се прибра, Царя продължи, ама сякаш без скорости. Не след дълго и на Петков му се развали колата. И накрая спечели този който остана невредим от тежките удари в първата обиколка и със здрава кола - Камбуров. Браво все пак това е първа победа. Със второто си място титлата в клас МАКСИ остава за Серес, защото сега Царя има 22 т. повече. Мога да заключа накрая - хубаво РАЛИ :)
Изображение
Аватар
trouble
 
Мнения: 4380
Регистриран на: Съб Сеп 02, 2006 20:32
Местоположение: Сливен
Име: Красимир Славчев

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот GT 51 » Нед Окт 16, 2011 21:31

IL.TZARSKI написа:
Гледах един клип във фейса от старта на големите, и Царски сякаш се засуети на тръгването, коцето го нацели след него и още коли,Драганофф няма ли да коментираш...??? Или някой който е бил там...


каде мога да го гледам тоя клип :?:

Ами клипа беше пуснат от страницата на Стефан Драганов във фейса, някъде към 15.00 ч.днес...ясно се вижда , че Царски закъсня на старта,Коцето го удари и след него се удариха още две коли,клипа е 15 сек.по спомен...
Колумбе,йебем ти откритие !!!
Абе вземи си нещо ретро , и не се занимавай с глупости !!!
GT 51
 
Мнения: 940
Регистриран на: Нед Апр 26, 2009 17:59
Местоположение: Перник
Име: Владимир Димитров

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот OgyWRC » Нед Окт 16, 2011 21:50

trouble написа:... Браво на това младото момче със зеленото Пежо 306. Бих казал - голямо и изключително културно каране на дъжд, че и за първи път въобще. Май е 2-ри...


Калин Стефанов е дебютант на 18г., но си е картингист и то доста бърз, особено на мокро. Та запомнете името му, дано и догодина ни радва със силно каране :wink:
To finish first, first you have to finish!
Аватар
OgyWRC
 
Мнения: 874
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 10:40
Местоположение: София, Търново
Име: Огнян Герджиков

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот andrey kokalov » Нед Окт 16, 2011 21:54

Ехххххххххххххххх,колко не ми се искаше да пиша негативи.Това за Стоян Апостолов вярно ли е ?!За съжаление не присъствах и не мога да говоря от първо лице.НО - ако е вярно - отвратителна постъпка !!!
Явно сме свидетели на рецидив.Друго обяснение нямам...... ако продължаваме да си мълчим нищо добро няма да излезе !!!Не знам коя е била ударената кола,но ако отново е на Росен Русев нещата не са на добре.А и да не е какво значение има.Нима едно декласиране ще оправи ламарините на колата ?Нима ще компенсира разходите на спонсора или на състезателя ?!Едва ли !!!На Дракона гледах удър иницииран пак от Стоян Апостолов и не мога да повярвам,че това се повтаря отново.......И то от човек,който е от 40 !!!!!!!!! години в спорта.Познавам доста пилоти от старата школа и нагласата им за взимане на позиция на всяка цена.Лошото е,че това се отнася за професионални шампионати,където техниката НЕ е собственост на пилота,той получава пари за карането си и кара при условия много различни от нашата действителност.
Преди доста време бях нападнат за това как съм се жалвал,че ни изтараниха на писта Русе с единствената цел да ни завъртят.Малко или много след това двама пилоти останаха без лицензи.Лощото е обаче,че това не е довело до трайни решения на проблемите.После се чудим защо не карат по 80 коли на състезание,както беше допреди 2 год. примерно.И вместо пистовите дисциплини да заместят празнината на ралитата с еднакво силни коли според новите групи пилотите продължават да се дърпат от тази доста по-евтина дисциплина !!!И въпреки,че промените тръгнаха от самите тях и в техен интерес,пак се наблюдават неспортсменски постъпки.Не знам кой и с каво ще допринесе на отчетно-изборното събрание,но такива неща е крайно време да се спрат като практика!!
После се чудим защо няма развитие,защо няма пилоти и т.н.А в момента за писта ти трябват едни 5000 лв. за кола и още толкова да си караш доста време.И при положение,че е доста по-достъпна дисциплина харата бягат .ЗАЩО ?!
Преди време имаше идея да се възобнови шампионата за формули ЕСТЕР .Е кой луд ще застане на старт като знае,че този зад него ще го набута под някоя мантинела или в някой бордюр.И после хайде да търсим висшист математик да събере пъзела от останките на дадения захапал дървото пилот!!!И да не съм голословен - състезателен инцидент-неподходящи условия-лош късмет-съсипана пилотска психика-ДВЕ ЖЕРТВИ !!!После защо нямало писта Варна ?!За съжаление имаме една истинска писта в календара и тя дори НЕ Е в България !!!Добре-такива са условията,но заради един тенекиен медал дай да затрием съперниците !!!Това не го разбирам
Има си други дисциплини за тази работа - рали крос,но и там професионалистите са с друго мислене и възможности.Хубаво е да се направи един авто кеч преди началото на следващият сезон.Който иска да троши кочини това ще е идеалната възможност.Защото в противен случай безрасъдството СТРУВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ !!!!!!
Хранете на воля и се чудете защо ни е на това дередже спорта !!!Няма как да е иначе - проблемните ситуации не са единични и си идват от самите състезатели.
То и друго е вярно-ако не стане простотия после няма да е отразено състезанието.Но това ли е начина?! Иначе то е лесно.Публиката разливаме масло в някой завой,съдията си бърка с флага в задника да си размърда хемороидите-както стана на Русе преди няколко години - и после гледаме всички гора от криви джанти,криви калници .............А недай си боже някой да се заканти в бордюра или друга кола и да се потъркаля по трасето....Малееееееееееееееееееееееее,КЕФ !!!!Влизаме във всички спортни емисии в 20.00 ( само ако търкалянето е допълнено с бой на пилоти - иначе няма гаранции) ,публиката коментира състрезанието поне 1 седмица след края му и пасмината случайно дошли имат какво да разправят на колегите си в понеделник.Жалко,много жалко.............
Нека всеки,които посещава този сайт да кара с главата,а не с краката си!
andrey kokalov
 
Мнения: 409
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 21:52
Местоположение: sofia,mladost-4
Име: andrey kokalov

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот GT 51 » Нед Окт 16, 2011 22:07

...да точно колата на Росен Русев блъсна....аз също не бях там , но ми казаха хора присъствали на инцидента,по скоро на рецидива на г-н Апостолов,пак има някакво развитие, не са му зачели резултата организаторите О.К., но пък федерацията , ако има доклад от наблюдаващия трябва да му отнеме лиценза, защото иначе може да има отнети човешки животи...и после какво правим...???? :?:
Колумбе,йебем ти откритие !!!
Абе вземи си нещо ретро , и не се занимавай с глупости !!!
GT 51
 
Мнения: 940
Регистриран на: Нед Апр 26, 2009 17:59
Местоположение: Перник
Име: Владимир Димитров

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот Senna_Ayd » Нед Окт 16, 2011 22:42

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1977930457627.2089875.1524111675&type=3 Тука съм качил снимки от състезанието :)
Senna_Ayd
 
Мнения: 2
Регистриран на: Нед Окт 16, 2011 22:40
Име: Ayrton Senna

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот golf_1 » Нед Окт 16, 2011 23:22

GT 51 написа:...да точно колата на Росен Русев блъсна....аз също не бях там , но ми казаха хора присъствали на инцидента,по скоро на рецидива на г-н Апостолов,пак има някакво развитие, не са му зачели резултата организаторите О.К., но пък федерацията , ако има доклад от наблюдаващия трябва да му отнеме лиценза, защото иначе може да има отнети човешки животи...и после какво правим...???? :?:

Аз бях там точно на правата и ми се видя че Апостолов го побутна на правата,след което Хандата на Русев така се лъзна и изтавани, за мен голям късмет, с доста приятна скорост,добре че не захапа някой стълб.....Аз не мога да си обесня настина такова поведение, пилот с толкова години в спорта...На подобно изпреварване станах свидетел в първия клас как Ерменко пусна бялото саксо на същото място доста спортсменски,но Стоян Апостолов не е от тези спортсмени,даже не спя след финала до колата на Русев, да го пита добре ли е има ли му нещо,а повечето момчета от класа който станаха преки свидетели в колите си на преобръщането спяха да го питат дали всичко е наред,просто нямам думи,за такова поведение на човек на такава възраст....То пък за една позиция напред някой трябва да плати скъпо.... :evil: Предната писта го вдигна на 2 колела,тази писта го обърна по таван,май и Росен Русев трябва да сменя класа подобно на някой други пилоти,искащи да избягват ударите,защото това не е една улична кушия..... :lol:
Последна промяна golf_1 на Нед Окт 16, 2011 23:28, променена общо 1 път
Аватар
golf_1
 
Мнения: 978
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 13:45
Местоположение: варна
Име: Тихомир Петров Димитров

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот trouble » Нед Окт 16, 2011 23:26

Senna_Ayd написа:http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1977930457627.2089875.1524111675&type=3 Тука съм качил снимки от състезанието :)


Ей не можах да видя жълтата Ланча :)
Изображение
Аватар
trouble
 
Мнения: 4380
Регистриран на: Съб Сеп 02, 2006 20:32
Местоположение: Сливен
Име: Красимир Славчев

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот GT 51 » Нед Окт 16, 2011 23:45

golf_1 написа:
GT 51 написа:...да точно колата на Росен Русев блъсна....аз също не бях там , но ми казаха хора присъствали на инцидента,по скоро на рецидива на г-н Апостолов,пак има някакво развитие, не са му зачели резултата организаторите О.К., но пък федерацията , ако има доклад от наблюдаващия трябва да му отнеме лиценза, защото иначе може да има отнети човешки животи...и после какво правим...???? :?:

Аз бях там точно на правата и ми се видя че Апостолов го побутна на правата,след което Хандата на Русев така се лъзна и изтавани, за мен голям късмет, с доста приятна скорост,добре че не захапа някой стълб.....Аз не мога да си обесня настина такова поведение, пилот с толкова години в спорта...На подобно изпреварване станах свидетел в първия клас как Ерменко пусна бялото саксо на същото място доста спортсменски,но Стоян Апостолов не е от тези спортсмени,даже не спя след финала до колата на Русев, да го пита добре ли е има ли му нещо,а повечето момчета от класа който станаха преки свидетели в колите си на преобръщането спяха да го питат дали всичко е наред,просто нямам думи,за такова поведение на човек на такава възраст....То пък за една позиция напред някой трябва да плати скъпо.... :evil: Предната писта го вдигна на 2 колела,тази писта го обърна по таван,май и Росен Русев трябва да сменя класа подобно на някой други пилоти,искащи да избягват ударите,защото това не е една улична кушия..... :lol:

...Не Росен трябва да сменя класа, а трябва на Стоян да му забранят да кара.Той го удря ПРЕДНАМЕРЕНО,С ЦЕЛ...и това е състезател, доказвал се в различни дисциплини, но явно без лична дисциплина,но пак напомням, ако няма доклад от организатора или наблюдаващия от БФАС ,мистър Апостолов остава безнаказан и готов да прави нови зулуми, за сметка на други хора,тук не вземам страна за Росен, да не ме разберете погрешно, но аз ако бях на мястото на Росен бих се борил за правата си , и след снимковия и видеоматериала бих доказал правотата си.Въпрос на гледна точка.На Дракона ясно се вижда , че Стоян го бута умишлено, и няма наказание,и оттам по презумция той става недосегаем, защото няма кой да го накаже... :wink:
Колумбе,йебем ти откритие !!!
Абе вземи си нещо ретро , и не се занимавай с глупости !!!
GT 51
 
Мнения: 940
Регистриран на: Нед Апр 26, 2009 17:59
Местоположение: Перник
Име: Владимир Димитров

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот Senna_Ayd » Нед Окт 16, 2011 23:46

Изображение Имам още доста снимки но ще ги кача утре, че днес след този студ и дъжд не съм много в час :)
Senna_Ayd
 
Мнения: 2
Регистриран на: Нед Окт 16, 2011 22:40
Име: Ayrton Senna

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот trouble » Нед Окт 16, 2011 23:52

Ти явно си бил пред мен, защото твоята гледна точка от днес е като моята. А иначе ето го клипа на г-н Драганов:

https://www.facebook.com/video/video.ph ... 5079963456
Изображение
Аватар
trouble
 
Мнения: 4380
Регистриран на: Съб Сеп 02, 2006 20:32
Местоположение: Сливен
Име: Красимир Славчев

Re: Писта Бургас 15-16 октомври 2011, Нац. ш-т VI кръг

Мнениеот GT 51 » Пон Окт 17, 2011 00:02

Аз пък си чакам коментара на Драганов, кофти старт за неговия отбор , но все пак...??? :?:
Колумбе,йебем ти откритие !!!
Абе вземи си нещо ретро , и не се занимавай с глупости !!!
GT 51
 
Мнения: 940
Регистриран на: Нед Апр 26, 2009 17:59
Местоположение: Перник
Име: Владимир Димитров

ПредишнаСледваща

Назад към Български Шампионат на Затворен Маршрут

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

cron