Рали Германия 2011

Дискусия за Световния рали шампионат

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот cutflash » Нед Авг 21, 2011 19:05

ssivov написа:
Martin Dimitrov написа:
muzzle написа:Е той Ожие караше внимателно и не рискуваше. Според мен ако Льоб не беше спукал гума щеше да е много интересно и да гледаме голяма борба.


Вярно,че караше внимателно,но просто ме уби с изказването си след спуканато гума на Льоб "има справедливост в спорта",ебахти и арогантното копеле.Това момче да не се мисли за по-велико от най-великия?Като израстне и има успехите на батко тогава да приказва така.


То според тебе май Ожие трябва да си стои у дома.Големите си личат от мънички още.Тази година с тези резултати има пълно право на мнение пича.

Само не знам дали си спомняте но през тази година 3 пъти поне тактиката беше избирана в полза на Ожие и не виждам защо трябва да прави такива изказвания?! Предния старт Льоб беше чистач 3 дена, преди това на още две ралита Ожие изчакваше за да не е чистач ?! Според мен той караше на максимума през втория ден - беше наистина близко, но за разлика от него Льоб не беше на макс. И това с тактиката пак си беше изказване в негова ползва - то излезе че едва ли не той е много по-бърз от Льоб и трябва да го спират . Льоб показа какво може...Според мен изкзването на Ожие беше доста некоректно и заради това няма да викам за него от тук насетне........
http://www.assenov.net
Plamen Assenov - Cutflash®
Аватар
cutflash
 
Мнения: 565
Регистриран на: Пон Юли 09, 2007 11:02
Местоположение: София
Име: Пламен Асенов

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот DimitarIliev_fan » Нед Авг 21, 2011 19:22

Жалко за спуканата гума на Батко, иначе накрай щеше да има битка, а малкият Себ нещо много взе да се възгордява.Видя, че има скорост близка до тази на Льоб и че само той мооже да се мери със 7-кратния, взеха да го четкат от отбора на Ситроен и Ожие взе нещо много да се надува.Докато Льоб кара винаги ще съм за него, а след това малкия да заема мястото му, но дано това, че в момента е конкурентен не му изиграе лоша шега, защото се случват такива неща ако човек си повярва много.
Изображение
Аватар
DimitarIliev_fan
 
Мнения: 121
Регистриран на: Пон Яну 04, 2010 15:24
Местоположение: Dundee, Scotland
Име: Явор Гочев

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот Цецо » Нед Авг 21, 2011 20:36

Малкия Себ има сериозно самочуствие. Има и основа за това. Обаче може да донесе големи въпроси в Ситроен за следващата година...

Жалко за Мико. Въобще много спукани гуми.... на мен лично ми е странно, нещо възмекички са смеските явно и нещата са на кантар. Щото на каманаците в Гърция гумите здрави, а тука по теракота се пукаха като балони.
Цецо
 
Мнения: 169
Регистриран на: Пон Апр 19, 2010 10:49
Име: Цветан Мудров

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот todor hristov » Нед Авг 21, 2011 21:42

Господа,съжалявам,че се намесвам,ама много простотии ръсите,бе.То батко,то шампиона,то незнам си какво.Истината е проста е се нарича смяна на поколенията или по-простому-смяна на лидера.Льоб в момента е в незавидна позиция-точно за това и подписа договора-не защото му се кара,а защото искаше да се узакони статуквото,на което се радваше от много години.Той много добре знае,че има за него два пътя-или да се откаже или да продължи,ползвайки се с максимални отборни привелегии(затова и договорът е за 2 години,а не за една с преподписвания).Прояви ли слабост,буквално ще бъде разкъсан на парчета от Ожие или дори от Сордо,Миик,Хирвонен,Латвала...Не ми е ясно само защо продължава да настоява да кара.Никой,никога не може да застраши титлите и другите постижения,които има.Има само един отговор и той е,че проявява гордост.Никога не съм го подкрепял,но за ината и себеотдаването,които проявява,заслужава респект и признание.
Беше споменат Малкълм Уилсън.Не го подценявайте,той не спи.Имам информация,че преди няколко седмици е имало нещо като тестов ден във Кокермауф(централата на М-спорт),когато и където Боги(трикратен шампион на Шотландия )е участвал.Той на върха на списъка с евентуални бъдещи пилоти на М-спорт.Така,че промени се очакват в пилотския състав на М-спорт.
todor hristov
 
Мнения: 680
Регистриран на: Чет Ное 17, 2005 11:44
Име: todor hristov

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот bat_jori » Нед Авг 21, 2011 23:46

който и да е зад волана на Форд ,вендетата на ситроен не му мърда.При тая гавра и доминация ,намираш сили да развиваш теории за Льоб и компания.какво стана с тези 8 каляски -май конета са прекалено куци да ги теглят-Мико се оказа почти катър сравнение с другите.Да си продава каляските и това е ,какво и да мисли и да прави Франсетата ще газят
Аватар
bat_jori
 
Мнения: 1892
Регистриран на: Чет Юли 07, 2005 21:10
Местоположение: Костенец
Име: Георги Ваклин

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот damnit » Пон Авг 22, 2011 00:03

http://www.youtube.com/watch?v=eQOR2j3AY5E


Ето малко видео от мястото на събитието пуснато от компетентен български фен... :mrgreen:
"Щом се състезавам, значи трябва да побеждавам" - Фабрицио Табатон

WRC2013 - No Loeb, no H. Solberg, no P. Solberg, no Gigi Gali, no Grönholm, no Sainz, no M. Martin, no Panizzi
What kind of shit is this?!
Аватар
damnit
 
Мнения: 423
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 02:44
Местоположение: Noise City/Варна
Име: Любомир Любомиров

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот Rand » Пон Авг 22, 2011 01:05

Беше споменат Малкълм Уилсън.Не го подценявайте,той не спи.Имам информация,че преди няколко седмици е имало нещо като тестов ден във Кокермауф(централата на М-спорт),когато и където Боги(трикратен шампион на Шотландия )е участвал.Той на върха на списъка с евентуални бъдещи пилоти на М-спорт.Така,че промени се очакват в пилотския състав на М-спорт.[/quote]
Нищо чудно Моли Тейлър да кара за M-sport догодина :o
Аватар
Rand
 
Мнения: 95
Регистриран на: Чет Апр 14, 2011 13:51
Местоположение: Варна
Име: Пламен Илиев

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот jordan petrov » Пон Авг 22, 2011 06:52

http://www.youtube.com/watch?v=eQOR2j3AY5E


Ето малко видео от мястото на събитието пуснато от компетентен български фен...



Е,такъв коментар не бях чувал.Уникално си тъп Саше-бих казал аз. :D
jordan petrov
 
Мнения: 54
Регистриран на: Чет Апр 03, 2008 20:45
Име: jordan petrov

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот nikkeibg » Пон Авг 22, 2011 10:49

Видео от 3-ти ден на Рали Германия
http://www.rallypulse.com/news/news/index.php?id=67
Или директно на познатия Ви вече адрес: http://www.rallypulse.com
http://www.rallypulse.com - Rally Videos, WRC, IRC, ERC, BRC Championships
Аватар
nikkeibg
 
Мнения: 706
Регистриран на: Вто Окт 05, 2010 13:34
Име: Angel Neshev

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот nikkeibg » Пон Авг 22, 2011 10:58

"todor hristov" - според мен Льоб преподписа не заради гордоста на самият Льоб, а всичко е маркетинг. Сигурно си ходил във Франция напоследък, ами аз лично не видях бензиностанция в която да няма лика на Льоб, и на Ситроен и на Тотал. Всичките пари се дават за рекламата, всички във Франция свързват Льоб със Ситроен и явно успеха е голям, защото ако си спомняш преди години Ситроен не беше толкова масов особенно извън Франция, а сега и в България дори е по-често срещания автомобил. Просто милионите, който ще загуби Ситроен ако си отиде Льоб по-рано са големи ... поне аз така разсъждавам.
http://www.rallypulse.com - Rally Videos, WRC, IRC, ERC, BRC Championships
Аватар
nikkeibg
 
Мнения: 706
Регистриран на: Вто Окт 05, 2010 13:34
Име: Angel Neshev

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот todor hristov » Пон Авг 22, 2011 21:49

"nikkeibg"-щото пък ти си ходил дето аз съм ходил щото пък видиш ли живея там.Аз пък нийде не видях по цяла Шотландия и Англия ликът на Богопомазания.Пежо е особено добре приета марка на Острова,Ситроен не чак толкова.Има известно раздвижване покрай ДС3-то.Ако е чист комерс по тая логика Льоб ще трябва да се пенсионира като пилот на Шевроните.СМЯНА на играчите е това,старото не се дава.Коментарът ми е плод на моите мисли,така,че не очаквам одобрение от теб или от батко Жорко и т.н,т.е това е мое разсъждение и личните нападки по повод него са признак на лошо възпитание.
todor hristov
 
Мнения: 680
Регистриран на: Чет Ное 17, 2005 11:44
Име: todor hristov

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот OgyWRC » Вто Авг 23, 2011 08:57

Не го мислете Льоб ... само може да се радваме, че ще имаме възможност да го гледаме още две години!

Много силно рали се получи по тесните селски пътчета около Триер. Впечатляващи онборд кадри от много от пилотите ... каране на макс, където траекторията се гони до сантиметри и най-малкото залитане е недопустимо. Радва ме завръщането ан Сордо. Суперите и R2-ките също минаваха доста силно.
To finish first, first you have to finish!
Аватар
OgyWRC
 
Мнения: 874
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 10:40
Местоположение: София, Търново
Име: Огнян Герджиков

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот Цецо » Вто Авг 23, 2011 10:29

todor hristov написа:"nikkeibg"-щото пък ти си ходил дето аз съм ходил щото пък видиш ли живея там.Аз пък нийде не видях по цяла Шотландия и Англия ликът на Богопомазания.Пежо е особено добре приета марка на Острова,Ситроен не чак толкова.Има известно раздвижване покрай ДС3-то.Ако е чист комерс по тая логика Льоб ще трябва да се пенсионира като пилот на Шевроните.СМЯНА на играчите е това,старото не се дава.Коментарът ми е плод на моите мисли,така,че не очаквам одобрение от теб или от батко Жорко и т.н,т.е това е мое разсъждение и личните нападки по повод него са признак на лошо възпитание.


Фактите са факти. Единствения реален конкурент на Льоб е Ожие. Другите пилоти не могат да го застрашат вече 8 години. Едва ли ще могат и през следващите 2.

Пешо при все, че ми е един от любимците, се видя, че и подиум не може да изтика, камо ли шампион да става.
Мико беше единствената конкуренция на Льоб през тези години, но загуби битката тотално. Той вече няма психика да се бори с Льоб.
Латвала не може да завърши две поредни състезания с постоянно каране, камо ли шампион да стане.

Та това е. За мен Ожие е единствената заплаха за Льоб и шансовете му са съвсем реални за следващите 2 години. Възрастта е на негова страна.

Обаче остава открит въпроса, как Ситроен ще озаптят тия двама французи в един отбор. Щото Ситроен си гони фирмените интереси, а те трудно биха кореспондирали с една открита битка и вражда между двамата пилоти. В отборните спортове винаги трябва да има ясно изразен лидер. Големия не би се примирил да е втори пилот, малкия - също .... как ще се получи не ми е ясно. След като големия вече подписа, нищо чудно малкия ако продължава да го играе контра да не кара в праим тима за догодина. Лошото е, че ако смени тима, това ще е недвусмислен регрес. Ясно е, че Ситроен имат топ автомобила поредна година. Другия вариант е да го пуснат пак да кара 3та кола като джуниър.

Заклет фен съм на шампиона, но малкия е добър. Много е добър. Просто е арогантен като всеки младок, стоящ в сянка. И така трябва :)

Иначе за Форд - или добро или нищо. Демек нищо.
Цецо
 
Мнения: 169
Регистриран на: Пон Апр 19, 2010 10:49
Име: Цветан Мудров

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот nikkeibg » Вто Авг 23, 2011 11:01

Определено нещо ще стане в Ситроен в скоро време. Само да си спомним за Сордо като съотборник на Льоб. Сордо изпълняваше отборни заповеди без никакви забележки, дори един път беше 100% победител (ако не ме лъже паметта беше точно в Германия) когато намали, спря и остави Льоб да победи.
И накрая го оставиха вечният в сянка, а определено имаше потенциял да бъде равностоен на Льоб и Ожие. И после и му биха шута. Но дали е било правилното решение предстой да видим. С Мини Сордо имаш шанс да покаже какво може, докато в Ситроен ще продължат със заповедите и т.н....
http://www.rallypulse.com - Rally Videos, WRC, IRC, ERC, BRC Championships
Аватар
nikkeibg
 
Мнения: 706
Регистриран на: Вто Окт 05, 2010 13:34
Име: Angel Neshev

Re: Рали Германия 2011

Мнениеот bat_jori » Вто Авг 23, 2011 17:56

Г-н Христов ,тук нападки няма ,по -скоро размисли и страсти върху това което става във ВРЦ. :D
Малко цифри.
1.Льоб -192т.
2.Ожие-167т.
3.Хирвонен-156т.
4.Латвала-96т.
5.Солберг-94т.
Конструкторите ,максимум още два кръга и 4-та титла поред при конструкторите за СИТРОЕН ТОТАЛ ВРТ.
1.Ситроен-333т.
2.Форд-242т.
3.Стобарт-105т.
Победи:
4-ЛЬОБ
4-ОЖИЕ
1-Хирвонен
Спечелени отсечки:
ЛЬОБ-48
Латвала-34
ОЖИЕ-33
Хирвонен-28
СОЛБЕРГ-25
Отсечки в който е водач на генералното:
ЛЬОБ-59
ОЖИЕ-58
Хирвонен-17
Латвала-16
СОЛБЕРГ-11
Никакъв повод за оптимизъм за М-Спорт,октомври предлага две асфалтови надпревари Франция и Испания -демек и още по -зле ще е
Аватар
bat_jori
 
Мнения: 1892
Регистриран на: Чет Юли 07, 2005 21:10
Местоположение: Костенец
Име: Георги Ваклин

ПредишнаСледваща

Назад към Световен рали шампионат

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта

cron