Манфред Щол болен от салмонела

Дискусия за Световния рали шампионат

Манфред Щол болен от салмонела

Мнениеот damon » Чет Апр 28, 2005 18:17

Манфред Щол се е почувствал много зле в Сардиния и се е оказало, че има салмонела. Странно, той миналата седмица не беше ли у нас. :wink:

Като стана дума за болести се разбра, че бившия световен шампион Ричард Бърнс е претърпял тази седмица още една мозъчна операция...
Аватар
damon
Администратор
 
Мнения: 2172
Регистриран на: Пон Фев 28, 2005 20:40
Местоположение: България
Име: Николай Китанов

Мнениеот plm » Чет Апр 28, 2005 18:51

Да,миналата седмица Щол беше у нас.До вчера не беше ясно дали ще кара на Сардиния.Днес щом е бил на шейкдауна значи ще кара.
Та,като стана въпрос за болести и рали-спорт искам да споделя нещо:
Наскоро 31 годишния Томаш Войтех/чешки състезател/ получи инфаркт в скоростна отсечка.Там се разгоря жестока дискусия за предстартови прегледи.Попрочетох доста там и се ограмотих за инфарктите,защото в полемиката имаше и кардиолози.
Та.
У нас преди години имаше предстартов преглед на състезателите-кръвно налягане,пулс и т.н.Проверяваха се за алкохол!/има изпатили от такава проверка/.
А сега нали знаете какво е нужно за участие в наше рали?
Освен това,в Чехия за да получи лиценз начинаещ състезател е нужно да мине през "школа за пилоти",лицензирана от федерацията.
Сега се сетих,че в Костенец се видяхме с Павел Жеков,който се е върнал в България и има намерение да възстанови школата си.
plm
 
Мнения: 4137
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 19:20
Местоположение: София
Име: Пламен Петков

Мнениеот beta_racing » Чет Апр 28, 2005 20:28

Да, разбрах от wrc.com за Щол и много ме е яд. Много подкрепям екипа на Kronos, защото там кара и моят фаворит - Юсо Пикалисто, и се надявам да подобри 22-рото си време от шейкдауна и да не се удари в дърво в Италия тази година :D

Иначе за Бърнс, разбрах, че операцията е преминала много успешно. Дано да се възстанови по-бързо и да получим допълнителна информация за състоянието му!

Тези прегледи наистина е много хубаво да се правят преди ралитата, както безопастност екипажите, така и за публиката (пилите пилоти :? или пък този инфаркт на Войтех - колата става неуправляема и ... )
Изображение
"ДМ ДООР" ЕООД - гаражни и индустриални секционни врати, автоматизация на врати и портали, ролетки, pvc завеси, автоматични бариери и още много други!
Аватар
beta_racing
 
Мнения: 3975
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 19:30
Местоположение: Пловдив
Име: Дамян Киров


Назад към Световен рали шампионат

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта

cron