Страница 1 от 1

За първи път

МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 23:39
от txl
Във всяко нещо има първи път... Въпреки петте си години съществуване, все още има неща, които не се бяха случвали във форума на Рали Клуб България. Преди малко нещо се случи за първи път в нашия форум - на потребител беше наложена забрана за писане във форума. Потребителското му име е MARVI. Причината за предприемането на тези мерки е, накратно казано, системният му стремеж към разваляне на цивилизования диалог в темите и деструктивната му критика. Всеки сам може да прецени ситуацията, аз ще посоча последната тема, която стана жертва на изявите му: http://forum.rally-club.net/viewtopic.php?t=2498&postdays=0&postorder=asc&start=0

Наказанието му има срок на валидност от една седмица. През това време той ще има възможност да обмисли начина си на поведение във форума преди и за в бъдеще.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 16, 2007 00:12
от Rally Fan
За съжаление и това се налага понякога!

МнениеПубликувано на: Пет Мар 16, 2007 00:14
от damon
Надявам се да е за пръв и единствен път... :roll:

МнениеПубликувано на: Пет Мар 16, 2007 00:17
от K_Power
Относно него, крайно време беше! Достатъчен довод бяха неколкократни заплахи и т.н. към кой ли не!

МнениеПубликувано на: Съб Мар 17, 2007 12:23
от rally_girl
Марви е редовен участник в нашия форум и доста от мненията му са добри, без значение дали ги пише той или баща му. Доколкото знам неговият баща е дългогодишен състезател и мисля, че има какво да научим от него. Проблемите по даден въпрос се решават чрез дискусия е забраната му за достъп едва, ли е решение. Е, може би трябва да смекчи малко тонът :wink: , но като, че ли в случая доста го нападнахме. Мисля, че трябва да сме толерантни един към друг и да зачитаме мненията на всички!

МнениеПубликувано на: Съб Мар 17, 2007 15:21
от K_Power
Това, че трябва да сме толерантни и да се изслушваме един друг го кажи на него! Прочети въпросната тема, където са станали споровете! От баща му, който иска да учи, аз няма какво да науча от него!

МнениеПубликувано на: Съб Мар 17, 2007 19:40
от BradurS
И аз бях горе долу на твоето мнение, но след като прочетох въпросната тема вече почнах да мисля другояче. Просто този човек прекали!!!
Даже се чудя на plm как издържа с усмивка на тези сурови заплахи... та аз ако бях...направо не ми се мисли!