Нормално е за Рали Финландия. Там атмосферата е съвсем друга, хората са съвсем други, самото възприятие към състезанието е съвсем друго. И това е било (и ще бъде) години наред, вървейки ръка за ръка с правилно мислене и съответно - добра организация. Те да не би да са по-добре като географско положение в сравнение с нас, а? Ама там винаги се поставят рекорди по заявки.......и за тази година се съмнявам някъде другаде да има повече заявки
Мисля, че долните две снимки могат да покажат повече отколкото да продължавам да описвам каква е разликата
"ДМ ДООР" ЕООД - гаражни и индустриални секционни врати, автоматизация на врати и портали, ролетки, pvc завеси, автоматични бариери и още много други!
Дойде време и за това рали Радвам, се за многото заявки. Надявам се на хубаво време (въпреки,че в прогнозите пише за възможни превалявания. Живот и здраве утре вечерта потегляме за Финландия.Това рали ми е мечта от много време да го гледам Много ми се иска един финландец с Форд ..или един друг Норвежец пак с Форд да победят ..но има 2 ситроена,кото ще дават много газ и битката ще е голяма.
Colin MacRae - World Rally Champion 1995.Почивай в МИР ШАМПИОНЕ.Никога няма да те ЗАБРАВИМ!!!
Пожелавам Ви приятно изкарване и задължително си вземете една табелка за паркиране с часове, като посочената по-долу! Също така гледайте за колко минути/часа са паркингите (ще видите за какво говоря, когато пристигнете), защото само за 5-10 минути просрочие и са ви лепнали глобата на прозореца (100-200 Евро )
"ДМ ДООР" ЕООД - гаражни и индустриални секционни врати, автоматизация на врати и портали, ролетки, pvc завеси, автоматични бариери и още много други!
Благодаря за пожеланията Ви Такава табелка имаме Миналата година ни трябваше за Франция, като ходихме. За паркирането в чужбина, гледаме винаги да сме стриктни
Colin MacRae - World Rally Champion 1995.Почивай в МИР ШАМПИОНЕ.Никога няма да те ЗАБРАВИМ!!!
prodrive написа:И пак навигаторите го изяждат. Трябваше да си сменят ролите според мен
Ооо, да имаш да взимаш Досега Ярмо (не знам само защо са му изписали името "Ямо" в този клип) колеше и бесеше в клиповете Ама като гледам, Мико май ще си навакса до края на сезона