Състезание на Скания

Състезание на Скания

Мнениеот malkiq » Чет Фев 09, 2012 09:29

Привет,
за всички желаещи да участват и спечелят. Състезание, което може да спечелиш и без да си най-бързия.

Идеята на тазгодишното състезание е да открием най-добрите шофьори в България, които ще бъдат комплексно оценявани при изпълнението на задчите за икономично и безопасно шофиране, маневриране, проверката на камиона преди тръгване.

Регистрацията за състезанието в България започва на 01.02.2012 (сряда), както сте видели че пише в глобалния сайт на марката. До края на март ще имате възможност да се регистрирате чрез и-мейл или профила си във Фейсбук и да попълните теоретичния тест, който се състои от 30 въпроса с по 3 възможни отговора. Регистрацията ще бъде възможна през уеб-сайта на скания България - http://www.scania.bg.

След това ще бъдат избрани най-добрите 10 (с най-висок резултат на теста) от регистрираните във всеки един от 5-те региона - Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив и София, които ще се състезават на регионалните кръгове през април и май във всеки един от по-горе изброените градове. Датите за регионалните кръгове ще научите съвсем скоро.

Полуфинала е на 09.06 в София, на който ще поканим 3-мата най-добре представили се от всеки регион, общо 15 човека.

Финала е на 10.06 в София, на който участие ще вземат 3-мата полуфиналисти. Голяма награда за победителят в България е участие на Европейския финал в Сьодертале през отомври 2012. Голямата награда от състезанието е чисто нов влекач Scania R серия, на стойност около 100 000 евро. Наградите на българския финал за сега ще запазя в тайна.

Едно важно уточнение за състезанието. Името му е променено тази година от Young European Truck Driver 2012 на Scania Driver Competition 2012. Може да го срещнете изписано и по двата начина, но става дума за едно и също състезание.

Условията за участие са следните. Желаещият да участва трябва да:
1. е роден през 1975 или по-късно
2. притежава валидна шофьорска книжка с категория C+E
3. няма ограничение дали работи във фирма или самостоятелно
4. няма значение дали има дългогодишен опит или не
malkiq
 
Мнения: 10
Регистриран на: Вто Апр 19, 2005 17:54
Местоположение: гр.Троян
Име: Дочо Цвятков

Назад към Други Български Шампионати и Състезания

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта