Страница 1 от 1

ханс??????

МнениеПубликувано на: Сря Фев 09, 2011 21:26
от tonyracing
здавеите колеги .гледам 4е от отдавна темата не е помрадвала.дали се правим 4е не виждаме или се сагласиаваме с поредната глупост на фед.и като доиде парвото састезание по4ваме да се молим и да страдаме на прегледите ,приканвам си4ки които колеги които у4астват в раликроса , да напи6ем едно писмо до фед. по вапроса за ханс системите .и както винаги гледаме кам европа за6то и сега не погледнем на там и да видим 4е в европескиа 6ампионат кадето наградниа фонд не е само една купи4ка от 10 лева , а колите са многократно по скапи от на6те не ползват ханс ,е ние по големи газари ли сме . тази ханс система на нас 6те ние вав тежест както финасово така и физи4ески предполагам 4е ,мнозина от вас са го слагали на главата си или поне са 4ули коментари от други колеги кадето ве4е го ползват

Re: ханс??????

МнениеПубликувано на: Чет Фев 10, 2011 16:44
от racing_87
Напълно съм съгласен в европейския шампионат са големшки наградите та всепак както каза горе Антон Антов и колите са им бая скъпи. Та данеби тук да караме с такива скорости като тях. И от страна на сигурност инциденти стават много рядко (та направо да не кажа ''от дъжд та на ветар''). Та и аз това се пита ХАНС !? !Струва ли си да дадеш 1600 лв. та и повече. Лично аз не съм сигурен за какво са ни но все пак каквото стане това.

Re: ханс??????

МнениеПубликувано на: Съб Фев 12, 2011 00:09
от Astra_26
Вече трета година тази ситема се въвежда поетапно. Отначало беше само за рали, миналата година за писта и планинско, а тази и за раликрос. Компромисния период изтече...
Никъде в наредбите на FIA не е записано, че HANS е задължителна за шампионатите извън нейния календар. Тя е само препоръчителна. Ралитата от националния шампионат, планинските, пистите, раликроса и автокроса се провеждат съгласно националните наредби и регламенти.
Никой не ни кара да въвеждаме нито HANS, нито хомологирани от FIA ролбари. И накрая на годината, като изпратим годишния анализ във FIA, вътре ще е записано: "Във всички национални шампионати и дисциплини е въведена система HANS, и всички автомобили са с хомологирани от FIA ролбари."
Когато на някой, нещо не му е съвсем ясно и не знае как да го направи, той е по-предпазлив и от сапьор. Надявам се ме разбирате.
Работата е там, че сами си го нахакахме. Щото сме хитри.

Re: ханс??????

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 19:48
от STESICO
:!: :!: :!: .Здравейте колеги,господин Стефан Чолаков който е член на УС на БФАС е внесъл предложение за отмяна на " ХАНС "-системата за Рали -Крос и Автокрос.По негови думи това предложение ще мине. :!: . Така че стягайте БЕГАЧКИТЕ за да ни радвате по трасетата момчета.Успех на всички през новия сезон. :wink:

Re: ханс??????

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 19:57
от Ogi_sh
То хубаво ама , другите куета ни яли....

Re: ханс??????

МнениеПубликувано на: Пет Фев 18, 2011 12:29
от radko petrov
Ханса отпада, честито на печелившите :D

Re: ханс??????

МнениеПубликувано на: Пет Фев 18, 2011 21:46
от STESICO
radko petrov написа:Ханса отпада, честито на печелившите :D

:lol: :lol: :lol: .Каде е ХАНСА.........ха ха ха .....нямагоооо...Айде и гас до ламарината .Маи някои помисли и за моторните спортове и у нас, нали ви казах...... :wink: