Страница 1 от 3

ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 09:39
от Saxo S1600
СКЪПИ СЪФОРУМНИЦИ И ВИЕ АВТОМОБИЛИНИ-РАЛИ ФЕНОВЕ МОЛЯ ЗА ПОМОЩА ВИ :!: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШИТО НА ИСКРЕН МАРИНОВ ЕВО 8 Gp.N Това е и бившия рали автомобил на Пепи Гьошев. Моля Всички вас, ако имате някакво инфо за автомобила или части от него да ни потърсите на телефон: 0898511131 0884888566 0879288798 Всеки който даде конкретна и точна информация относно нахождението на автомобила ще получи ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ :idea: АНОНИМНОСТА ВИ Е ГАРАНТИРАНА :idea:
DSC_4716.JPG

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 10:02
от trouble
Майко мила.....докъде я докарахме....

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 16:34
от GT 51
Неприятно , но факт...дано поне има застраховка... :shock:

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 18:24
от kiko
Кофти номер.Едва ли ще излезе нещо от търсенето.Някои неща ще се разпродадат по света,с други ще се "обърне" някоя кола.Ем ..........кофти номер.

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Пон Дек 06, 2010 13:57
от shumen_90
Кога е открадната колата ?
Онази вечер в Младост покрай мен мина една състезателна 8мица но идея си нямам дали е тя ,а и беше тъмно. :cry:
Дано да се намери колата !

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 10:17
от Saxo S1600
shumen_90 написа:Кога е открадната колата ?
Онази вечер в Младост покрай мен мина една състезателна 8мица но идея си нямам дали е тя ,а и беше тъмно. :cry:
Дано да се намери колата !

Колега виж снимката, по горе..... в тази си разцветка изчезна бегачката.... по принцип си е сива, а и тези фарове няма как да бъдат сбъркани др.в БГ няма такива :idea: :arrow:

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Вто Дек 14, 2010 17:41
от time1987
той вечерта е имал време фаровете на колата да види.... как се крадне такава кола бе....

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 19:01
от rokoko2
няма ли нещо ново по въпроса :roll:

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 22:04
от Mr.X
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ама и си вярвате ей :P :P :P :P .

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2011 00:35
от trouble
Не разлайвай "кучетата" тук толкова много. Все пак предните ти 2 мнения стигат. Както ти самия каза - казвам го с най-топли чувства...

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2011 10:18
от Mr.X
Аз именно поради тази причина се "сдържам", или по-точно "усмихвам". :wink:

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 12:27
от ztuning
Да напиша нещо от личен опит - тядко пиша - смятам че трябва да имаш поглед върху нещата преди на напишеш нещо - преди време ......2007 на 19.10 . - и на мен ми беше откраднато - AUDI 80 COUPE - тогава смятах да го подготвям за Пистов Шампионат и го бях закупил с тая цел преди 20дни от ITALY - няма смисъл да ти описвам целия цирк след това - БГ полицията няма и не иска да ти помогне - Ако автомобила ти е бил с пълно АВТО КАСКО - до 6 месеца чакаи да ти изплатят около 70% от ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ПОЛИЦА върху която си ЗАСТРАХОВАЛ - така разбрах в последствие ..................моята не я бях застраховал защото не смятах за нужно - ТОГАВА - да се застрахова изцяло автомобил който не се кара всеки ден и седи полуразглобен в 50 % от времето ...............НО - трябваше - в последствие след мое разследване останових че коли като моята се крадат - за ЧАСТИ или за ОТКУП - на мен ми се обадиха - НО БЯХА ТОЛКОВА ФАЛШИВИ ТИКВИ - че не сметнах за нужно да им ПОДАРЯВАМ - 1500 ЛВ. - под ЕДИН КАМЪК НА ВХОДА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В ДИАНАБАД - казах си че един ден ще си купя отново - ПО - ДОБЪР И ПО - МОЩЕН - АВТОМОБИЛ - от тогава минаха почти 4 - ри години и АЗ не съм си купул - по-добър или по - мощен ................не трябва да се отчайваш всичко е ...................... не визирам нищо - поне при мен АЗ не прецених риска и не застраховах - вината е МОЯ - за това по моя идея - екипа създадохме емобилаизер с 128 символен код който се съдържа в USB STICK - трябва да го плъгнеш в женското usb - което се поставя на таблото за да запалиш колата - КОГАТО СЕ УВЕРЯ ЧЕ Е ГОТОВ ЩЕ ГО ПУСНА В ПРОДАЖБА САМО НА ИЗБРАНИ ХОРА - НЕ ИСКАМ ДА ПОПАДА В КРАДЛИВИ РЪЦЕ-
Успехи занапред - а колата ............ако искаш звънни - 0885 49 31 27 - Захари ако искаш да питаш още нещо .
Z.T.

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 13:07
от Mr.X
Захари ти хубаво си написал премеждията си, искренно ти съчувствам наистина ( много са лоши тези неща). Но само да те попитам - ти това на Искрен Маринов ли го пишеш? Ако е така..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: просто......... как да ти кажа......за да не ме нападнат пак......само ще ти кажа, че той е толкова по наясно със всички тези неща, ( от всеки друг в този форум) че просто...... Спирам дотук.
Иначе искренно ти пожелавам някои ден пак да си купиш състезателна кола ( без нзачение марката ), и да се състезаваш за удоволствие. :wink:

Re: Рали Сливен 02-04 септември 2011, Нац. ш-т V кръг

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 04, 2011 22:15
от Мартин Сурилов
Нека и аз да опитам да взема думата от адвокатите и следователите в този форум, но наистина за последно вече...
Да колата ми беше задържана по сигнал подаден от Искрен Маринов. Само искам да поясня за незнаещите, какъвто бях и аз самия до вчера, че това може да се случи на абсолютно всеки от вас и личния му автомобил. Всички документи, които имате и представяте в такъв момент НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВА СТОЙНОСТ! Задържането на колата обаче е просто ПРОЦЕДУРА, което не означава, че колата е търсената! В разговорите които вчера проведох с Искрен, той лично ми каза няколко пъти, че всичко това може и да е грешка. ДА ГРЕШКА Е и в това ще се убедите скоро (надявам се да е скоро)! Аз вярвам и искрено се надявам, че на експертизите, които предстои да бъдат направени, не може да бъде повлияно по никакъв начин! Снощи Искрен беше 100 процента сигурен, че купето, както и частите по него са негови, но днес вече купето и ролбара не били неговите... Е аз знам, че нищо не е негово и се надявам и той да се убеди скоро в това, както и всички вие! Нека просто изчакаме!
Нека ви кажа и още нещо! След повредата която получих вчера в първия етап, колата ми стоя в сервизния парк на метри от всички тези механици ОТКЛЮЧЕНА ЦЯЛ ДЕН като никой от моя екип не беше дори близо до нея за да я наглежда. Аз притеснения нямам! Не съм върнал никой, който е искал да види нещо. Всички тези елементи, които изброява човека в горния пост, е можело да бъдат забелязани спокойно от всеки, който е бил там и се е почувствал в правото си да рови в отключения ми автомобил. Не ви прави чест обаче да използвате видяното срещу мен като нещо, което сте знаели от преди!
Още един въпрос, който зададох и на Искрен: защо след като е имал съмнение през цялото време, още от самото изчезване на колата му, че тя е в мен, не ме потърси нито веднъж и не пожела да ми огледа колата? Аз така бих направил. Чували сме се няколко пъти по телефона, познаваме се... Какъв би бил моя отговор според вас? Отказ? Дори това нямаше ли даде отговор на съмненията му? За мен би било отговор, ако бях на негово място.
Колата ми вече повече от месец стои в може би най-оборотния автосервиз в Шумен, сигурно целия град се изреди да я види и кой ли още не, не съм крил нищо! Не съм крадец, дори подаръци не съм получил по тази кола, всичко съм си КУПУВАЛ! Така както съм си КУПУВАЛ всичко през вече 10-те години от както се състезавам!
Чест прави на Искрен начина, по който се държа при разговора ни, разбирам го, влизам му в положението, но не беше това начина да се реши дилемата... това беше наистина прекалено. От два дни се държат с нас като с престъпници, започнаха обиски по домовете ни, хора и семействата им, които цял живот са работили честно, плачат при случващото се... ТОВА НЕ Е НАШИЯ ЖИВОТ! Не беше това начина! Колата си няма да дам ей така!

Re: ОТКРАДНАТО Е МИТСУБИШЕТО ЕВО 8 НА ИСКРЕН МАРИНОВ

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 08:10
от ILKO RACING
хайде сега който каквото има да пише за Митсубишито на Искрен/Мартин да го пише тук.