Страница 1 от 1

Френският бранд Filorga

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2022 13:15
от gr33n
Извънредно добри новини за почитателите на качествената козметика и онези, които изключително много държат на грижата и перфектния външен вид – представяме ви продукт, който положително ще предостави на лицето ви всичко необходимо, за да се чувства то младо, свежо и енергизирано за възможно най-дълго време.
източник топ новини
Повечето козметични марки разпростират услугите си до предлагане на най-основните продукти за грижа за лицето като измивни гелове, дневни и нощни кремове. Макар и Filorga да не правят изключение и също да притежават богат и качествен асортимент от гореспоменатите артикули, тяхната сфера на дейност и предложения засяга още по-голям спектър продукти. Сред редиците на качествената козметика на Filorga откриваме още маски за лице, бази и основи за грим, серуми и още цяла плеяда продукти, без които е немислимо да постигнем така желания краен резултат.

Filorga Time-Filler Крем за цялостна грижа против бръчки
Filorga Time Filler - Абсолютният корекционен крем за бръчки драстично намалява вида на бръчките за млада и гладка кожа.

Този мощен лечебен крем против стареене се захранва от опита на естетичната медицина против стареене на FILORGA. Резултатите са както мигновени, така и дълготрайни. Всъщност лабораторните тестове показват, че кремът Filorga Time Filler може да намали появата на бръчки с до 50% само за осем седмици*.