"Фенове" на Иван Шопов

Всичко свързано с рали спорта, което не се вписва в по-горните категории

"Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот DELTA S4 » Вто Мар 18, 2014 23:58

Г-н Шопов, пиша това напълно подготвен за трите дена в "бокса", но не мога да се сдържа. Не познавам колегата, когото изпратихте да почива. Вас също, но се смея от сърце четейки повечето Ви постове. Как бихте коментирали своето поведение в клипа направен от самият Вас http://www.youtube.com/watch?v=2sIdL7XPdpY . Според мен, то е недопустимо за притежател на шофьорска книжка изобщо, а да не говорим за автомобилен състезател, който в ежедневието трябва да е пример за останалите или пък за човек, който раздава правосъдие във форум с такава ориентация. Та вие не знаете правилника за движение по пътищата, а сте тръгнали да оправяте автомобилния спорт в една държава. Ама то май повечето управници са такива, така че ще сте в свои води. Със здраве и НИЩО лично. :)
DELTA S4
 
Мнения: 15
Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 15:41
Име: Ивайло Радославов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот DELTA S4 » Сря Мар 19, 2014 00:33

ПП. И понеже стана цяла тема, ето я цялата демагогия.http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... =3&t=14819
DELTA S4
 
Мнения: 15
Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 15:41
Име: Ивайло Радославов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот Иван Шопов » Сря Мар 19, 2014 00:44

Г-н Радославов,
Радвам се, че предизвиквам у Вас само положителни емоции (усмивки).
За Ваше улеснение (а и на всички "почиващи") отделих темата за да Ви е по-лесно да дискутирате нескромната ми личност.
Забелязвам, че вече търсите поводи за заяждане и извън автомобилния спорт. Ок, така да бъде.
Коментар за клипа казвате.
Кажете ми кое правило точно съм нарушил?
Изпреварвам ли на забранено място (жокер-термина "заобикаляне", който присъства в ЗДП и ППЗДВП)?
Настъпвам ли осевата лини, която е непрекъсната?
Карам с превишена скорост?
Отговора и на трите е "не".
Странно как не забелязахте, че "баничарката" потегля, когато сме наравно.
Странно как не забелязахте, че водачът и говори по телефона без "хендсфрий".
Странно как не забелязахте криволиченето му по платното за движение.
Ако случайно не сте наясно, когато автомобилите са спрели, те могат да бъдат заобиколени ако не нарушавате други правила (знаци, маркировка и т.н.). Може да се допитате и до "компетентните органи" по този въпрос.
В линка, който сте дал са описани точно тези точки. Подсещам за "невъзможност за изпреврване от лявата страна", което е налично поради непрекъснатата осева линия. Прочетете на страница 4 за двете и трите платна на движение.
Ако желаете, може и да поспорим, но мисля, че е безпредметно да губим взаимно времето си по този начин, но пък чичко Гугъл може да Ви изкара още някой мой разговор с колеги.:)

Предлагам да потърсите някакъв по-сериозен, а и най-вече реален повод, с който да ме нападнете. Опасявам се, че за 10 години участие в автомобилния спорт под една или друга форма няма да намерите нарушение и/или наказание, което да са част от спортната ми кариера.
Колкото до "примера" - нека избягаме от клишетата. Няма да давам примери, в които е имало груби нарушения и дори катастрофи, но Вие не се сещате за тях. Вместо това се опитвате да припишете на мен нещо, което не е вярно. В една притча се казваше, че "този който ням грях нека първи хвърли камък". Надявам се, че най-накрая е открит този човек във Ваше лице.
Опитвам се да бъда "пример", когато и както мога и естествено желая. Далеч от начина ми на мислене е да бъда образец за поведение и начин на мислене - няма универсален такъв, еле пък моят. Но пък успявам да се забавлявам сред чудесни хора, точно когато се опитвам да бъда и "пример", и приятел, и помощник . Конкретен пример - страхотната инициатива на "Audi emotion".

И за "феновете"... Хайде, не се стеснявайте... Всички Вие, които по една или друга причина не обичате да чувате/четете истината в прав текст, които гръмко използвате фрази като "за благото на спорта", докато тихомълком се мъчете да си уредите това или онова, всички Вие, които ми звъните по телефона "загрижени за спорта", а 2 минути по-късно в следващия Ви телефонен разговор ме плюете, както и тези, които не си мърдате пръста за всички, но мрънкате по масите колко е гадно,кофти и "нещо трябва да се направи", лицемерите и лъжците, които крадете толкова години и после гледате в друга посока, смешниците, които се цупят като девици ако не е на тяхното и т.н. и т.н.... За Вас е тази тема, пишете на воля и не забравяйте да се представяте с истинските си имена, цели и амбиции.

За сефте я правя и да видим дали ще отделите общото от частното или за неразбралите - тук може да си пускате неверните клюки, но правилата продължават да важат - не го забравяйте.

Дерзайте девойки.

P.S. И аз Ви обичам!

P.P.S. Не псувайте на ум! Разрешено е, но не е гот!

P.P.P.S. Нали не забравяте кого описах по-горе? Да не кажете утре, че съм Ви обидил ако сте се самоприпознали към тази група. :twisted:
Човек се учи от грешките си, БФАС - никога!!
Аватар
Иван Шопов
 
Мнения: 1223
Регистриран на: Пон Апр 18, 2005 09:37
Местоположение: София
Име: Иван Шопов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот trouble » Сря Мар 19, 2014 11:31

От нямане какво да се коментира илу затваряйте форума или не създавайте такива теми. Тва е безумно....Утре ще има тема за всеки член по отделно за да има върху кой да се хейтва...След 21 години обич към спорта и 7 години в този форум наред с Гатев, plm, txl, отчасти Дамян Rapid, OgyWRC всички знаете кои са тези хора и аз спирам да пиша тук.Скоро ще има само спомени около същността на този форум. Всичко добро.
Изображение
Аватар
trouble
 
Мнения: 4380
Регистриран на: Съб Сеп 02, 2006 20:32
Местоположение: Сливен
Име: Красимир Славчев

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот Иван Шопов » Сря Мар 19, 2014 12:02

Краси,
Прав си! От 2005 съм в този форум и сега не е нищо повече от "Продавалник"... За съжаление!
Колкото пъти се опитам да заформя някаква сериозна и важна дискусия се почва "Ти какъв си?Ама ти защо?Ама ти сигурно искаш!". Писна ми да чета едно и също. Вместо да се обсъдят наистина важните неща и да се потърси решение, конфликта се измества настрани и започват плюеници, обиди,нападки,неверни обвинения, само и само да се отмести фокуса от проблема.
Затова отделих темата - нека си ме плюят на воля, свикнал съм. Винаги съм казвал истината в очите и пред всички и благодарение на това си създадох много "фенове". Нито ме е срам, нито съжалявам - напротив, доволен съм, че продължавам да съм себе си, защото нямам за цел да се харесвам на когото и да било. Единствената ми цел, амбиция и желание е нещата да са КАКТО ТРЯБВА! Който иска да го направи - не ме интересува нито председател, нито УС, важното е ДА СЕ СЛУЧИ!
Да, ама не... Както винаги... Завери, телефони, слухове и предизборни обиколки. Абре, депутати ли си избираме или Президент на Републиката? Охлююювииии, да си част от УС на БФАС е ДОБРОВОЛЕН АНГАЖИМЕНТ ДА ВЪРШИШ МНОГО РАБОТА ЗА ВСИЧКИ, А НЕ ПОВОД ЗА ТУПАНЕ В КРЕХКИТЕ ГЪРДИЧКИ И НАВИРЕН НОС!
Е хубаво... И на мен ми писна след 10 години блъскане на главата в стената. От тук нататък - с техните камъни по техните глави. Едни и същи шушумиги пречат в буквалния смисъл да се случи нещо смислено. Едни и същи са, сменят се само марионетките! Ок, пичове - това искате, носете си го със здраве. Да, ама и това не може да направите достойно! Пак скимтите и се жалвате, че "нещо трябва да се направи". Да, ама "нещото" не е това, което тайно Ви се иска - угодници, приятелчета, шуробаджанащина и "по-равни". Подобни удобни решения водят само до нова доза свинщина и потъване надолу... Ако има накъде! Нищо... Пак постъпете по същия начин, плюйте мен, Гошо, Тошо, който Ви хрумне и си карайте по старому. Но утре да не сте посмели да скимтите на когото и да било, да се мазните по телефоните и да наричате себе си "радетели за спорт"! Радетели сте само за собствената си малка, жалка и полупразна паничка, която тайно се надявате някой да напълни с вълшебна пръчица.

Жалко! Жалко за атмосферата, която имаше и по състезанията, и около тях, и в този форум. Някой ден ще разберете колко много емоции, човещина и истински отношения и спорт сте загубили, но няма да си ги върнете. В чужфдите сърца трудно се влиза, но много лесно се излиза!

Хайде, че се отплеснах... Няма ли доброволци да подскочат и да защитят идеите си? Хайде, не се стеснявайте - автомобилната общност е малка и всеки ден чувам какви ги говорите не само по мой адрес, а изобщо.

P.S. Извинявай Краси - пак казвам, прав си, но това е единственият начин да не омазват всяка една смислена тема с "Иване, а ти какъв си?".
Човек се учи от грешките си, БФАС - никога!!
Аватар
Иван Шопов
 
Мнения: 1223
Регистриран на: Пон Апр 18, 2005 09:37
Местоположение: София
Име: Иван Шопов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот trouble » Сря Мар 19, 2014 12:18

Само да ти отговоря и приключвам - Не беше насочено към теб. Даже не е насочено и към господина създал темата (разговора). Всъщност към който е насочено той вече се е обидил и ако е така се зарадвах :). Даже може и да не е човек, а мислене, манталитет и отношения. Съветвам те да затваряш и ти. Гледай си кефа и не се занимавай с глупости. Аз няма да спра да ходя на рали. Но е вероятно ралито да спре да ходи. Поздрави и успехи.
Изображение
Аватар
trouble
 
Мнения: 4380
Регистриран на: Съб Сеп 02, 2006 20:32
Местоположение: Сливен
Име: Красимир Славчев

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот DELTA S4 » Сря Мар 19, 2014 23:16

:D По приятно ми е да си споря с радиото. Ефектът е същия, то говори на френски, аз на български и да ме чуе толкова ще разбере. Радвам се, че имаме и нов закон за движение по пътищата, в който движението на две превозни средства успоредно в една лента не е нарушение. Добре, че не беше някой КАМАЗ без дясно огледало, че сега щяхме да имаме и пощенска марка с лика Ви. ЗАОБИКАЛЯНЕ се прави с количката в БИЛА, а това са АВТОМОБИЛИ спрели на червен светофар. По принцип ми е през рамо за Вашето здраве, но ми е интересно как въртите тавата, пази боже закон да направите. Не съм притеснен, че ще ми вземете нещо, тук където съм, Вие няма да дойдете никога, камо ли пък да имате възможност да предлагате някакъв закон без да знаете съществуващите. Това за ДЕВОЙКИТЕ беше добре, МЕЧТИТЕ са безплатни. Държа да разберете, че нямам нищо лично против Вас, а съм против ВСИЧКИ като Вас, които не знаят на кой свят са, но са с претенции да налагат нещо си. Пазете си ВЪЛШЕБНОТО огледалце в което се оглеждате сутрин, наистина е вълшебно. Поздрави. :D
DELTA S4
 
Мнения: 15
Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 15:41
Име: Ивайло Радославов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот Иван Шопов » Сря Мар 19, 2014 23:30

Хайде пак си прочетете правилника и ще откриете гореспоменатите термини.
Прочетете и темата, която Вие цитирахте и там ще намерите точния текст.
"Такива като мен", когото не познавате, така ли?:)
Нещо смислено, конкретно и подплатено с факти ще напишете ли или отново ще пускате цитати, с които сам да си противоречите?:)
Защо не ме зачекнене на тема "кърлинг" например? Може да се окаже, че не го владея.:)
Или пък съвсем случайно ще последвате смисъла и тематиката на форума? Това не е "бгмама", проверене линка в браузъра си и го поправете.
Може пък там където сте правилниците и думата "ред" да имат други значения, както и това на "автомобилен спорт". :D
Човек се учи от грешките си, БФАС - никога!!
Аватар
Иван Шопов
 
Мнения: 1223
Регистриран на: Пон Апр 18, 2005 09:37
Местоположение: София
Име: Иван Шопов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот DELTA S4 » Чет Мар 20, 2014 00:22

:D Хайде насочвайте към БГ мама някого от близките си, когото си изберете а не мен. А за другото нямам коментар освен- ТИ МУ ГОВОРИШ, ОНО СИ РУПА, ама не е проблем трева бол. :)
DELTA S4
 
Мнения: 15
Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 15:41
Име: Ивайло Радославов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот Иван Шопов » Чет Мар 20, 2014 00:29

Страхотен коментар, страхотни цитати и страхотно придържане към тематиката на форума.:)
Нещо конкретно ще кажете ли или ей така за губене на време подскачате?
ППЗДвП е изяснен още в цитираната от Вас тема и считам въпроса за изчерпан, остава само Вие да я прочетете и да Ви благодаря, че ми спестихте труда за правилните цитати.
Та какво следва? Нещо лично, нещо също толкова безлично?
Ако нямате какво друго да кажете, не го казвайте тук.:)

P.S. Препоръката за "бгмама" остава. Там ще намерите доста съмишленици, които ще се оплакват от нещо, които за самите тях е неясно.:)
P.P.S. Не Ви ли е скучно да пишете и да четете само Вашите писания? Вземете, че отговорите на нещо, което и аз съм попитал... Колко познато и досадно... Ти,ти,ти... А разнообразете де. Монолозите може да си ги водите и без да са публични.:)
P.P.P.S. Там, където сте сте против всички нас, които сме тук. Ами елате и променете нещо или "гроздето е кисело"?:)
Човек се учи от грешките си, БФАС - никога!!
Аватар
Иван Шопов
 
Мнения: 1223
Регистриран на: Пон Апр 18, 2005 09:37
Местоположение: София
Име: Иван Шопов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот BOXER » Пет Мар 21, 2014 22:13

trouble написа:От нямане какво да се коментира илу затваряйте форума или не създавайте такива теми. Тва е безумно....Утре ще има тема за всеки член по отделно за да има върху кой да се хейтва...След 21 години обич към спорта и 7 години в този форум наред с Гатев, plm, txl, отчасти Дамян Rapid, OgyWRC всички знаете кои са тези хора и аз спирам да пиша тук.Скоро ще има само спомени около същността на този форум. Всичко добро.

Мисля,че със спирането на тези цитирани лица да пишат в този форум,се загуби целия му чар.Останаха някакви комплексари и разбирачи от всико,а сами те бяха просто едно нищо,но спокойно пред компа се правят на знаещи и можещи.Влезнаха и някакви нови потребителчета,който вместо да четат и да се запознаят с автомобилния спорт,те първо решиха да се заяждат и да правят глупави теми с глупави въпроси.Ако найстина разбиращите хора като тези цитираните не се върнат и не се върне форума в първоначалния му замисъл,много скоро ще умре и ще останат хейтърчетата дето съсипват всеки един форум.Така стана и с Дрифтинга.Беше добър форум,а сега няма кой един пост да напише заради разбиращите пикльовци.
FTA RACING TEAM
Изображение
Аватар
BOXER
 
Мнения: 1118
Регистриран на: Пет Юни 16, 2006 14:30
Местоположение: Бisтяiца
Име: Владислав Аронов

Re: "Фенове" на Иван Шопов

Мнениеот Иван Шопов » Съб Мар 22, 2014 10:13

Кого визираш с :
BOXER написа:Останаха някакви комплексари и разбирачи от всико,а сами те бяха просто едно нищо,но спокойно пред компа се правят на знаещи и можещи.
?


BOXER написа:Влезнаха и някакви нови потребителчета,който вместо да четат и да се запознаят с автомобилния спорт,те първо решиха да се заяждат и да правят глупави теми с глупави въпроси.Ако найстина разбиращите хора като тези цитираните не се върнат и не се върне форума в първоначалния му замисъл,много скоро ще умре и ще останат хейтърчетата дето съсипват всеки един форум.


Прав си за съжаление, но рибата се вмирисва откъм главата. Преди години потребителите на този форум бяха обединени и движени от общи позитивни емоции, настроения, амбиции и празници - страхотни автомобилни празници! Сега всичко това го няма и е нормално всеки да поеме в различна посока. Не са виновни новите потребители, а безхаберието на болшинството през последните години. Гледат как умира техният "любим", но чакат някой друг да го спаси... Все по-жалко става. Радвам се, че имам страхотни спомени за време, което вероятно никога няма да се върне!
Човек се учи от грешките си, БФАС - никога!!
Аватар
Иван Шопов
 
Мнения: 1223
Регистриран на: Пон Апр 18, 2005 09:37
Местоположение: София
Име: Иван Шопов

Планинско Узана 26-27 юли 2014, Нац.ш-т IV кръг

Мнениеот dobata » Нед Юли 06, 2014 16:42

шопов разбираме вашата загриженост за спорта в българия но много време мисля чве занимавате аудиторията с вашето лично мнение ясно е на всеки четящ тук че целта ви бе да влезнете в ус на бфас успяхте и докато не се знаеше дали ще се обжалва решението за новия избор се бяхте запрял малко .Даже да ви кажа беше скучно без вашето компетентно мнение :P но моляви излесте от ролята на майка тереза.Не се заяждам и не искам да водя каквато е да е кореспонденция с вас само замислете се каква ирония се сипе върху вас от почти цялата автомобилна общност не се сърдете и не ме корете че имах дързоста да се противопоставя на идеолога в бфас и дави напомня водихме един разговор с вас в ст.загора и тогава идеалите ви бяха други.Поздрави.
dobata
 
Мнения: 16
Регистриран на: Сря Юли 27, 2011 15:43
Име: Добо Христов

Re: Планинско Узана 26-27 юли 2014, Нац.ш-т IV кръг

Мнениеот sparco2000 » Нед Юли 06, 2014 16:50

dobata написа:шопов разбираме вашата загриженост за спорта в българия но много време мисля чве занимавате аудиторията с вашето лично мнение ясно е на всеки четящ тук че целта ви бе да влезнете в ус на бфас успяхте и докато не се знаеше дали ще се обжалва решението за новия избор се бяхте запрял малко .Даже да ви кажа беше скучно без вашето компетентно мнение :P но моляви излесте от ролята на майка тереза.Не се заяждам и не искам да водя каквато е да е кореспонденция с вас само замислете се каква ирония се сипе върху вас от почти цялата автомобилна общност не се сърдете и не ме корете че имах дързоста да се противопоставя на идеолога в бфас и дави напомня водихме един разговор с вас в ст.загора и тогава идеалите ви бяха други.Поздрави.


+1
Аватар
sparco2000
 
Мнения: 327
Регистриран на: Сря Юни 19, 2013 19:46
Местоположение: Варна
Име: Димитър Росенов

Re: Планинско Узана 26-27 юли 2014, Нац.ш-т IV кръг

Мнениеот Иван Шопов » Нед Юли 06, 2014 19:44

Г-н Христов,
Чудех се кога ли някой ще изтресе подобно подмятане и очевадна лъжа. Е, не закъсня кой знае колко.
Защо не взимате отношение по конкретния въпрос, а се опитвате да прехвърлите темата в друга посока? Странно дали щеше да е така ако бях изразил угодно за Вас мнение.

Като сте почнал по въпроса докарайте го докрай. Я кажете на всички каква по-различна идеология съм имал в Стара Загора? Какво по-различно съм изповядвал като начин на мислене и приоритети?

За УС изобщо не ми подмятайте. Подобна самоцел никога не съм имал и ми посочете някой друг, който е бил предлаган 4 пъти през годините и сам си е правил отвод за да не бъде избран.
Ако това не Ви е достатъчно, разровете се из старите ми мнение и ще намерите същия начин на мислене и изразяване и преди 9-10 години.

Както казах - едни и същи тарикатлъци. И искате утре спорта да е с нещо по-добър? Няма как да се случи и все повече се убеждавам, че идеята за честен спорт, еднакъв аршин и по-добро бъдеще се възприема от твърде малко хора.
Това е причината хора, които подскачаха до тавана, когато искаха да сменят ръководства и да си уреждат дребните игри, днес да мълчат и да се крият.
Няма да се впускам в по-дълбоки разисквания, но ако ще подмятате и други неверни твърдения по мой адрес, поне се опитайте да се аргументирате дори и с един факт.
Ако желаете, може и да ми се обадите на 0888216942 и да ми разясните идеята си лично. Ако искате разбира се, не сте длъжен, но и аз не съм длъжен да обръщам внимание на неверни клюки и клевети.

Sparco2000,
И с теб ли сме говорили в Стара Загора или някъде другаде, та се включи с +1? Преди време ти направих забележка, че трупането на брой празни мнения не поражда уважение, но пречи на потребителите бързо и лесно да стигнат до търсената от тях информация. Ако искаш ще то извадя от архива с личните съобщения и официално ще го пусна и тук.
Считай това за второ предупреждение, не защото е по мой адрес, а защото вече само ти се опитваш да трупаш брой мнения по този начин. Трето, както знаеш няма.
Весела вечер на всички!
Човек се учи от грешките си, БФАС - никога!!
Аватар
Иван Шопов
 
Мнения: 1223
Регистриран на: Пон Апр 18, 2005 09:37
Местоположение: София
Име: Иван Шопов

Следваща

Назад към Обща дискусия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron