|
|
||
VAZ sport написа:Май такава тема вече има -ама караи да върви
тамън
кълъбълак да става
viewtopic.php?f=11&t=5638
OgyWRC написа:Организаторът е доста сериозен и предполагам ще се получи изключително интересно състезание! Още по-интересно ще бъде ако завали сняг![]()
Жалко, че "лицензираните" пилоти не се допускат ... аз нямам нищо против някой "аматьор" да ме накъса
Там сме, утре Владо Илиев ще поясни какъв хотел и къде може да ни резервира и ще се чуемGTI-8V написа:кой ще ходи от застестали?
Некои има ли снимка на самата писта/трасето?
Некои да снае ли за хубово хотелче там?
А според мен темата би требвала да се премести поне за малко в главния раздел за "Български шампионати"!!!
Л. Мечков написа:Там сме, утре Владо Илиев ще поясни какъв хотел и къде може да ни резервира и ще се чуемGTI-8V написа:кой ще ходи от застестали?
Некои има ли снимка на самата писта/трасето?
Некои да снае ли за хубово хотелче там?
А според мен темата би требвала да се премести поне за малко в главния раздел за "Български шампионати"!!!Пистата е доста спъната, нормално е,
все пак ще карат ентусиасти , най-вече. Имам инфо, че ще има и доста нежни създанийца от женския шампионат, надявам се на едно добро изкарване!
GTI-8V написа:дайте малко инфо за фенове, кой от застесталите си е записал до сега? Митко Илиев ще участва ли?
Мешдо друго, сега говорих с около 10 чувека от дупница а нито един не снаеше за авто show-а
Назад към Други Български Шампионати и Състезания
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта